Autor Zpráva
Vektor03
Profil *
Ten IE me poslední dobou tak štve... Protože mi nešlo height: 100% sem si nejak nechal poradit a udelal sem to.. jako celekovej div sem pojmenoval "all", jsem dal height: 900px, a na zbylý divy sem dal 100%.. jinak mi to nejde.. ale to by tak nevadilo.. v opře a v FF se to zobrazuje v poho.. ale v IE se ta výška zdvojnásobí.. at dam u all kolik pixelu chci, vždy je to takový.. když dam nula, tak se to všechno shodí.. ale jak dam už 1, tak se to da zase do ty mega velikosti.. navic z mě nepochopitelnýho duvodu se ty dva postraní sloupce v indexu neprotahují až dolů.. všude jinde ano..

nevíte to? dik..
Bubák
Profil
Proč vůbec potřebuješ 100% zadávat výšku? Na normálních stránkách je výška daná obsahem a všichni jsou spokojeni.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Vektora03:
Odkaz na problémovou stránku vkládej vždy. Chceš-li s něčím pomoct, tak nám neházej klacky pod nohy.
Vektor03
Profil *
jo sry.. ja sem zapomnel.. www.juncart.org

Bubák: to sice ano, ale ty dva sloupce po stranach maj obsah vždycky stejný, ale ten prostřední ne..
Vektor03
Profil *
já chci pomoct.. :) prosím
Vektor03
Profil *
nikdo neví?
Trejpa
Profil
Vektor03
Ví. Kdyby jsi se zeptal Googlu, tak máš odpověď bez čekání.

Takhle se to nedělá. Sloupečky se vytvoří různě vysoké a efekt sjednocení poskytne vhodný obrázek na pozadí prvku, který je všechny obaluje. Tu máš a studuj.
Vektor03
Profil *
jo takhle.. :D
Vektor03
Profil *
ted me to teprv došlo, a ja to delam tak složitě..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: