Autor Zpráva
Form
Profil *
Ahoj, mam problém s vykreslením rámečku ve FF. Vypadá to takto:


Ten rámeček je u divu, ve kterém jsou všechny ostatní (div id=cele)
#cele
{
border:10px solid white;
width: 760px;
height:100%;
}

Moje představa je taková, že by se tento rámeček měl vykreslovat přes celou výšku jak vpravo tak vlevo. Tak i dole. Podle výšky obsahu.
Problém jsem zkoušela vyřešit čističem. takže je dole ješte pata, která má clear:both. ta pata je uvnitř divu id=cele.
Manq
Profil
Možná by stačilo přidat overflow:hidden;, ale v tomto případě si nejsem jistý, protože nevidím celý kód.
peta
Profil
Form
problem se strankou vyzaduje:
1. odkaz na stranku (+php kod, pokud je tam php)
2. detailni popis prostredku server-klient, verzi (www prohlizec / prog. jazyk, sql)
3. krok za krokem, jak docilit chyby, aby ji mohl zopakovat kdokoliv

Kdyz dame do SVE stranky TVUJ kod, tak se to chova naprosto spravne. Takze problem je prave v necem, co jsi neuvedl/a

"Problém jsem zkoušela vyřešit čističem."
Informace, ktera nikam nevede, jen k dalsim otazkam. Kdyz promines... Co znamena vycistic cisticem? To je prostredek na rez a vodni kamen? Nebo program? Jak se jmenuje? Jeho verze? Co dela?

clear:both
Resi problem floatovani. V uvedenem zadne, zadne, opravdu zadne floatovani neni. (ted jsem nekde cetl poznamku, ze mozna se nekomu zda, ze to uvadim 3x, ale nekteri lide si to ani ted nevsimli)
mimo to, floatovani jeste resi i display:inline-block, v IE. A nejake dalsi veci.

Zkus position misto float, zkus vyradit komplet vsechno floatovani, zda to bude dobre.
Chamurappi
Profil
Reaguji na petu:
odkaz na stranku (+php kod, pokud je tam php)
PHP běží na straně serveru, problém je na straně klienta.

detailni popis prostredku server-klient, verzi (www prohlizec / prog. jazyk, sql)
Má problém s „vykreslením rámečku ve FF“. K čemu potřebuješ SQL?

Co znamena vycistic cisticem?
U nás na Zemi se tím zpravidla myslí CSS vlastnost clear.

floatovani jeste resi i display:inline-block, v IE
Ukaž příklad.

Kdyz dame do SVE stranky TVUJ kod, tak se to chova naprosto spravne.
Nechová, #cele se v Mozille nenatahuje podle obsahu, protože má nastavenou výšku 100 %.

Vytahuješ více jak týden stará vlákna jen proto, abys někoho seřval, ale tentokrát jsi přišel pozdě, problém se již vyřešil jinde. A dokonce bez SQL.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: