Autor Zpráva
Sense
Profil *
Ahojte webmastři, vyskytla se mi u Firefoxu taková malá zrada a chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co s tím...

Vytvořím úplně obyčejnou stránku, se základním formátováním a vložím do ní audio přehrávač (tzv. Media Player Mini) pomocí tagů OBJECT. A protože jich chci mít více pod sebou (s tím, že každý přehrávač bude směrován na svou určitou skladbu) rozhodně zakážu funkci ,,autostart,, (automatické spuštění skladby po načtení stránky). Proč ale Firefox mé nastavení ignoruje a oba přehrávače stejně spustí automaticky? U IE problémy nejsou...

Předem díky za odpověď, příp. za tipy pro vyřešení...

Zde přikládám kód:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

	<title>Audiopage 1</title>
	<style type="text/css">
		body { padding: 0 25px; font: 13px/18px Arial, sans-serif; }
		h3 { padding-top: 50px; }
	</style>

</head>
<body style="color: #FFFFFF; background-color: #000000">

	<h3>Audiopage 1</h3>
	<p>&nbsp;</p>
	<p>Track 1</p>
<OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=200 HEIGHT=64 CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6">
<PARAM NAME="URL" VALUE="track1.mp3">
<PARAM NAME="Autostart" VALUE="False">
<PARAM NAME="UiMode" VALUE="Mini">
<PARAM NAME="EnableContextMenu" VALUE="False">
<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="track1.mp3" NAME="MediaPlayer" WIDTH="200" HEIGHT="45" ENABLECONTEXTMENU="False"></EMBED>
</OBJECT>
<br>
<br>
<p>Track 2</p>
<OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=200 HEIGHT=64 CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6">
<PARAM NAME="URL" VALUE="track2.mp3">
<PARAM NAME="Autostart" VALUE="False">
<PARAM NAME="UiMode" VALUE="Mini">
<PARAM NAME="EnableContextMenu" VALUE="False">
<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="track2.mp3" NAME="MediaPlayer" WIDTH="200" HEIGHT="45" ENABLECONTEXTMENU="False"></EMBED>
</OBJECT>
<br>

</body>
</html>
Davex
Profil
U OBJECT by mělo fungovat
<PARAM NAME="Autostart" VALUE="0">

a do EMBED přidej parametr
autostart="0"

Mám vysledováno, že u různých kombinací multimediálních souborů a prohlížečů může u některých parametrů vadit i různě zadaná hodnota (0 / false, 1 / true). Tedy např. u MP3 může fungovat číselná i textová hodnota a u WMA jen číselná nebo naopak.
Sense
Profil *
Teda chlape, moc děkuju..! Taková rychlost! Funguje to, mockrát díky!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: