Autor Zpráva
Vektor03
Profil *
moje stranka: www.juncart.org

lidi, už sem uplne bezradnej..:( v FF mi to nedokončí pozadí.. nevim proč, přitom je to div, ktary by mel jit i s obsahem.. v opeře to jde a v IE mi to hodí pravý menu nekam dolu..

struktura divů je:

ALL
-HLAVA
-/HLAVA


-POZADI

-WRAP
-OBSAH
-/OBSAH
-/WRAP

-LEFT
/LEFT

-RIGHT
/RIGHT


/POZADI


-PATICKA
-/PATICKA


/ALL



dik, moc když mi nekdo pomuze, už to delam nekolik dni, a už asi popaty to cely předelavam.. když se raduju, že to jde v opeře, tak to nejde v ostatních prohližečich.. :(
Trejpa
Profil
Vektor03
Proč nepokračuješ v minulém vlákně a neřídíš se mou radou? Kdyby sis pořádně přečetl, co jsem ti odkázal, tak by ses znovu ptát nemusel.

Ještě jednou: pozadí nedávej jednotlivým sloupečkům, ale v editoru ho spoj dohromady a nastav ho pro #obsahpozadi

Před uzavřením /POZADI ti tam chybí čistič:

-POZADI (width, background)

-LEFT (width, float)
/LEFT

-WRAP (width, float)
-OBSAH
/OBSAH
-/WRAP

-RIGHT (width, float)
/RIGHT

<div></div> (clear: both;)

/POZADI
Vektor03
Profil *
ten čistič dodám, ale to pozadí mam spojený v jedno.. v divu #obsahpozadi mam pozadí obsahpozadi.jpg a jsou to spojený ty 3 v jedno..
Vektor03
Profil *
jesm rád že se mnou ještě máte trpělivost... ale ja tam dal ten cleaner (<div id="cleaner"></div> -> div#cleaner {clean: both} ) ale nic se nestalo.. a když sem dal ten obsah mezi left a right ( LEFT /LEFT WARP OBSAH /OBSAH /WARP RIGHT /RIGHT) tak to zmizelo celý..:)

mužeš mi to prosim vysvetlit polopate, asi sem to dostatečně nepochopil.. dik
Plaváček
Profil
Vektor03

div#cleaner {clear: both}

nikoliv clean: both.
Vektor03
Profil *
jo ja tam mam clear.. sry.. ale nic se furt nedeje
Měsíček
Profil
Tohle nebude řešit tvůj problém, ale je to dobrá rada do budoucnosti .. nepras si kód tímto:

* html div#obsahtext {margin 0 170; width: 495px; padding: 15px 15px 0px 20px}
copak nevíš, že se za vlastností píše dvojtečka? ":" a u čísel jsou jednotky? .. Kvůli takovým prkotinám se někdy dějí zajímavé věci.
Vektor03
Profil *
jenže tim se problem neřeší.. furt je to na tom samýmmíste, jen se to posunulo o 10px doprava..
Vektor03
Profil *
už sem to rozřešil..:) celý jsem to překopal.. hodně pomůže, když každýmu divu dám různou barvu, pak je to přehlednější a líp se s tim pracuje.. pak s tim pozadím ve FF, to bylo tak, že FF nemá rádo, když zadávám hodnotu 100%, celý se si to udělá jak chce..

dik za pomoc..:)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: