Autor Zpráva
hameluk
Profil
A zase problém... Vlastně dva. Oba se týkají levé části stránky, konkrétně okna s názvem Kontakty.
1. Nevíte prosím, proč se ve FF pod emailovou adresou neobjeví obrázek telefonu, který se v IE objeví? Divné taky je, že pokud si zobrazím ve FF stránku v lokálním počítači, obrázek tam je - jakmile ji nahraju na web, obrázek se nezobrazí (ve složce images\design samozřejmě je).
2. Odkaz e-mailové adresy se v IE chová nějak divně - jakmile na něj kliknete, objeví se pod ním barevné pozadí (zřejmě nějaká zděděná vlastnost, ale nevím odkud) a když pak třeba najedete myší na tlačítko E-shop, tak zmizí větší část adresy v Kontaktech - pak se někdy objeví, někdy ne... Při reloadu stránky pak e-mail (je pod telefonním číslem) ani není vidět... Prostě zmatek - ale ve FF je to v pořádku.
Co mám prosím špatně?
Plaváček
Profil
hameluk

Tohle je špatně src="images\design\phone.jpg"

Tohle je správně src="images/design/phone.jpg"

Druhý problém vypadá na Peekaboo, bližší popis zde: http://ie-brouci.dero.name/peekaboo.html
hameluk
Profil
Plaváček
1. To jsem ale trubka! Děkuju - Vyřešeno
2. Uff, to jsou ale věci... Jak si ale čtu ty podmínky vzniku Peekaboo bugu, tak bych řekl, že to u mě neodpovídá, ne? Např.:
Dokument obsahuje box (v příkladu níže #peekaboo), který nemá určenou šířku a má definovánu libovolnou barvu pozadí.
Řekl bych, že všechny boxy na mé stránce mají určenou šířku (#levypanel a #pravypanel 170px, #stredni 578px a #all 974px).
Navíc se chyba projeví až po tom, co se ten odkaz na e-mail použije - do té doby je vše v pořádku. Spíš mi to připadá, jakoby se nějak posouvalo pozadí směrem nahoru - ta velikost zakrytí textu se mi zdá stejná, jako výška obrázku toho telefonu - jakoby to byla převzatá vlastnost z toho menu, ale nevím...
Plaváček
Profil
hameluk

Tahle úprava zabere:

.box_side_body {background-image: url(images/design/box_side_body.gif'); background-repeat: repeat-y;width:100%}
hameluk
Profil
Plaváček
Funguje - skvělé! Miluju tohle fórum - bez něj bych snad už visel na zářivce :-) Moc děkuju! - Vyřešeno

P.S.: Takže se opravdu jedná o Peekaboo bug?
Plaváček
Profil
hameluk

Nezkoumal jsem zdroják podrobně, ale evidentně to nějaká forma tohoto broučka bude.
hameluk
Profil
Plaváček
Nevadí, i tak ještě jednou díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0