Autor Zpráva
Kecy
Profil *
Zdravim,
pozadí u body, které ma position:center v IE7 nezoomuje se stránkou - jako např. zde -http://www.toprankblog.com/ (typicky ty různý "shaddow" ) takže se při oddalování ocitne mimo obsah stránky, který odjíždí někam stranou. FF a O v pořádku.. Dá se s tím něco dělat? Děkuji
Kalby
Profil
nejak nechapu dotaz hlavne ten zoom stranky?
Kecy
Profil *
no zoom jako - ctrl+scroll myší (zvětšování zmenšování stránky a tak... :) ) (jo a zapomněl jsem že v přádku to je u FF3 (2 snad zoomuje jen text či jak...)
Kalby
Profil
me se zda ze u vsech prohlizecu se meni jenom velikost textu, jak bys chtel menit velikost obrazku, prvku stranky? Jinak bez konkretniho prikladu asi tezko pomoct, ale asi urcite se stin kolem obsahu stranky nedela tak ze se natvrdo hodi ten stin do pozadi body.
Kecy
Profil *
IE7, Opera, FF3 mění velikost všech prvků vykreslovaných prohlížečem (text, obrázky). A co je špatně na tom dát obrázek do pozadí tak, že z něj přesahují jen stíny? To snad není žádná specialita. A jako příklad jsem uvedl stránku -http://www.toprankblog.com
Kecy
Profil *
jo a ten obrázek co tam mají na pozadí je zde -http://www.toprankblog.com/wp-content/themes/TopRank06/interface/back ground-shaddow.png způsob používá to hodně stránek, tohle je jen první co jsem teď našel abych to ukázal...
joe
Profil
Kecy
Do body dej jen pozadí celé stránky - okolo (v případě, že bude bílé, tak jen barvu)

Pak si vytvoříš div, který bude mít šířku podle šířky webu a tam nastavíš pozadí.
Kecy
Profil *
joe jo tak to funguje, dík..
ShiraNai7
Profil
To jo. Taková poznámka na okraj - Internet Explorer (nevím které verze, 6 určitě) neumí správně vycentrovat pozadí na <body>, takže skáče horizontálně o 1 pixel sem a tam. Pro čistý design to není moc dobré, proto, jak psal joe, je lepší to zařídit divama.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: