Autor Zpráva
VENCA
Profil *
ahoj, mam problém se submenu .... jak vidíte na obrázku ve firefoxu je to v pohodě, ale v ie7 mi nábídka od obsahu odskočí a vznikne tam mezera





	position: relative;
	top: 1px;
	float: left;
	padding: 5px 10px;
	margin: 0px 0px 0px 0px;
	font: bold 11px sans-serif;
	background-color: #a6daee;
	list-style: none;
	border-left: solid 1px #CCC;
	border-bottom: solid 1px #999;
	border-top: solid 1px #999;
	border-right: solid 1px #999;
	-moz-user-select: none;
	-khtml-user-select: none;
	cursor: default;
Bubák
Profil
Udělej to jinak.
Mistr
Profil
VENCA
Můžeš se též inspirovat na Intervalu - http://css.interval.cz/menu/
Afrod
Profil
VENCA: ty používáš CSS3? zkus tohle. position: absolute;
VENCA
Profil *
používám dreamweaver cs3 no....
VENCA
Profil *
ty používáš CSS3? zkus tohle. position: absolute;
to se to po***ví ještě víc ;-)
Měsíček
Profil
Reaguji na Afroda:

"VENCA: ty používáš CSS3? zkus tohle. position: absolute;"

Ty tam vidíš nějákou vlastnost z CSS3?

Reaguji na VENCU:

"používám dreamweaver cs3 no...."

To je úplně fuk a to nehledím na to, že jsi asi nepochopil Afrodovu otázku :)

"to se to po***ví ještě víc ;-)"

Samozřejmě, v tom svém kódu máš tolik zbytečností a takový guláš, že se tomu ani nedivím.

Poslechni Mistrovu radu a koukni se na již vytvořená menu na intervalu, možná pochopíš v čem děláš zásadní chyby ...

Jinak ještě taková otázka bokem .. víš co přesně dělá tato vlastnost? =>

-khtml-user-select: none;
Str4wberry
Profil
Opraveno, VENCO:
Bubák
Profil
Str4wberry
Přesně tak. Kdyby poslechl mou radu, mohl to mít hned.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: