Autor Zpráva
Rastaman
Profil *
Prosim Vás.. Tenhle problem jsem měl už dávno předtím, ale nějak sem ho vyřešil.. ted se ale vrátil a ja nevim proč.. Moje stránky mají menu nahoře v hlavičce.. Každé to tlačítko mám v samostatném divu a pokládané vedle sebe.. V opeře to vše funguje v pohodě.. Ale ve fire foxu se to divně celý posune a v IE to udělá mezeru.. Koukal jsem se na tohle, ale to tam předtim dělá tečky a řadí to pod sebe ne?

Prosím o pomoc, děkuju..

P.S.: Je rozšířenější v ČR IE 6 nebo ten nejnovější?

děkuju
centi
Profil
Ad FF: na #aboutme máš nastavenú výšku 20px, ale na ostatných v prvom riadku 40px. Takže stačí na #aboutme nastaviť tiež 40px.
Bubák
Profil
ale to tam předtim dělá tečky
Stačí nastavit:
list-style: none;
a je to bez odrážek.

řadí to pod sebe
float: left; nebo display: inline;
a řadí se to vedle sebe
Rastaman
Profil *
jezis dik.. vy ste ale koumáci..:) to tam tech 20px mam celou dobu od začatku ja si toho nikdy nevšim..:) fakt dik..

A nevíte jak s tim IE? V starym IE se to zobrazuje jinak než v novym IE a proto potřebuju vedet, jestli to tak mam nechat na tom starym nebo to předelat na to novy.. dik
Joker
Profil
Rastaman
P.S.: Je rozšířenější v ČR IE 6 nebo ten nejnovější?
IE7 je celkově trochu rozšířenější, než IE6. Ale výsledky se na jednotlivých webech mohou dost podstatně lišit (viz třeba http://toplist.cz/global.html ...IE6 má v různých kategoriích od 17% do 39%, IE7 od 25% do 41%, Firefox od 22% do 47% a Opera od 2% do 11%)
Rastaman
Profil *
oh.. opera ma nejmín... vzdyt opera je best... vyjmenujte mi duvody proč je FF lepsi..


dik
Rastaman
Profil *
http://firefox.czilla.cz/
Bubák
Profil
Ať žije flame:
www.operacesky.net/prohlizec-opera.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: