Autor Zpráva
Kráťa
Profil
To je pro mě úplná záhada a nemohu přijít na to, čím to je. Vkládám do <div> tabulky o jednom řádku. V IE a v Opeře se ten <div> natahuje na výšku podle obsahu a vypadá to dobře, ale v FF se ten div nenatahuje (a netuším z čeho si dělá výšku)
http://krata.bubakov.net/www/tenis-klub/fotogalerie/index-foto.html
Tabulky jsem ohraničil modře, aby byly vidět styl k tomu je:
.kurt {
text-align: center;
font-family: Arial;
color: white;
border: 10px solid white;
margin: 0 5px 0 5px;
padding: 0 120px 0 120px;
}

.kurtvnitrek {
text-align: left;
height: 100%;
border: 10px solid white;
border-top: 0;
border-bottom: 0;
padding: 30px;
}

Mohl byste na to prosím někdo mrknout, čím to je?
Děkuji 453x
Bubák
Profil
netuším z čeho si dělá výšku
Z tohohle:
.kurtvnitrek {
...
height: 100%;
...
}

Řešení je jednoduché, nezadávej výšku. Mohl bys dát
height: auto;
ale to je zbytečné, protože jde o výchozí hodnotu.
Manq
Profil
Kráťa
A pokud možno nepozicuj absolutně. Může to blbnout…
Kráťa
Profil
Bubák
díky, pomohlo zadat tu výšku s podrtžítkem, jelikož bez něj ty dvě bílé lajny nebyly v IE až dolu
.kurtvnitrek {
text-align: left; 
_height: 100%; 
border: 10px solid white; 
border-top: 0; 
border-bottom: 0; 
padding: 30px; 
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: