Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lokutus7323 Profil * |
Ahoj,
mám takový problém. Dělám na jednom projektu, tekrý jsem relatvně hezky graficky zpracoval...místo lačítek s value Odeslat mám hezký obrázek(<input type=image) , který se v FF odesíla normálně jako submit ..ale v I 6 nebo 7 se prostě formulář pri kliku neodešle... Prosím poraďte, jak to vyřešit.. Děkuji |
||
Venca V Profil |
#2 · Zasláno: 13. 7. 2008, 11:36:54
Lokutus7323
Ukaž zdrojový kód, nebo ještě lépe odkaz na živou ukázku, chyba bude u tebe;-) |
||
Lokutus7323 Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 7. 2008, 11:51:07
tady je kód: Doufám, že to postačí;)
1$jidlozdarma=15*60; $jidlozdarma=15*60;
echo ("<form method=post>");
echo ("<input type=hidden value=$jidlozdarma name=jidlo>");
echo ("<input type=image src=img/buttons/koupit.gif name=najist value=Najíst se>");
echo ("</form>");
if(isset($_POST["najist"])){
echo ("<b>Hospodský: </b>Znovu by ses měl najíst v ");
$kdynajist=time()+$_POST["jidlo"];
$editcas="UPDATE `users` SET `hlad` = '$kdynajist' WHERE `id` = $vysledek[id] LIMIT 1 ";
mysql_db_query($db, $editcas);
$cas=strftime("<b>%H </b>hodin a <b>%M</b> minut" ,$kdynajist);
echo ($cas);
echo ("<br>");
}; |
||
Matty Profil |
#4 · Zasláno: 13. 7. 2008, 11:53:45
Lokutus7323
Obsah vlastností nemusí být v uvozovkách jen, pokud neobsahuje mezeru. Čili value=Najíst se je špatně. Zkus ty vlastnosti dát do apostrofů a mělo by to fungovat. Ještě by ve formu mohlo být action. |
||
Lokutus7323 Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 7. 2008, 12:13:11
Obsah vlastností nemusí být v uvozovkách
Sorry..ale nepochil jsem to..mohl bys to vysvětlit ještě jednou..PS: zkoušel jsem to dát do apostrofů..a sátále to nefunguje..:( |
||
joe Profil |
#6 · Zasláno: 13. 7. 2008, 13:33:59
|
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 13. 7. 2008, 14:24:01 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na Lokutuse7323:
„if(isset($_POST["najist"]))“ Není to tím, že při <input type="image"> posílá prohlížeč název políčka doplněný o souřadnice? Zkus testovat $_POST["najist.x"]. Reaguji na Mattyho: Na serveru zmíněnou hodnotu nekontroluje, takže to nemůže být příčina. Kdyby byla, projevovala by se ve všech prohlížečích. Reaguji na joa: Zrovna tam jsou ty uvozovky zbytečné, jelikož „post“ je jedno slovo. |
||
joe Profil |
#8 · Zasláno: 13. 7. 2008, 14:55:10
Chamurappi
Vím, ale je slušnost je tam psát, myslel jsem tím aby tak převedl všechny řádky, ne jen ten konkrétní (první) co jsem si vybral :) |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
Martin Profil |
#9 · Zasláno: 12. 2. 2009, 21:17:26
Chamurappi
Testoval bych to spíše na $_POST["najist_x"] |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0