Autor Zpráva
Lokutus7323
Profil *
Ahoj,
mám takový problém. Dělám na jednom projektu, tekrý jsem relatvně hezky graficky zpracoval...místo lačítek s value Odeslat mám hezký obrázek(<input type=image) , který se v FF odesíla normálně jako submit ..ale v I 6 nebo 7 se prostě formulář pri kliku neodešle...


Prosím poraďte, jak to vyřešit..


Děkuji
Venca V
Profil
Lokutus7323
Ukaž zdrojový kód, nebo ještě lépe odkaz na živou ukázku, chyba bude u tebe;-)
Lokutus7323
Profil *
tady je kód: Doufám, že to postačí;)

$jidlozdarma=15*60;

echo ("<form method=post>");
echo ("<input type=hidden value=$jidlozdarma name=jidlo>");
echo ("<input type=image src=img/buttons/koupit.gif name=najist value=Najíst se>");
echo ("</form>");

if(isset($_POST["najist"])){
echo ("<b>Hospodský: </b>Znovu by ses měl najíst v ");
$kdynajist=time()+$_POST["jidlo"];

$editcas="UPDATE `users` SET `hlad` = '$kdynajist' WHERE `id` = $vysledek[id] LIMIT 1 ";
mysql_db_query($db, $editcas);
$cas=strftime("<b>%H </b>hodin a <b>%M</b> minut" ,$kdynajist);
echo ($cas);

echo ("<br>");
};
Matty
Profil
Lokutus7323
Obsah vlastností nemusí být v uvozovkách jen, pokud neobsahuje mezeru. Čili value=Najíst se je špatně. Zkus ty vlastnosti dát do apostrofů a mělo by to fungovat. Ještě by ve formu mohlo být action.
Lokutus7323
Profil *
Obsah vlastností nemusí být v uvozovkách
Sorry..ale nepochil jsem to..mohl bys to vysvětlit ještě jednou..PS: zkoušel jsem to dát do apostrofů..a sátále to nefunguje..:(
joe
Profil
echo ("<form method=post>");
převeď na
echo ('<form method="post">');
Chamurappi
Profil
Reaguji na Lokutuse7323:
if(isset($_POST["najist"]))
Není to tím, že při <input type="image"> posílá prohlížeč název políčka doplněný o souřadnice? Zkus testovat $_POST["najist.x"].

Reaguji na Mattyho:
Na serveru zmíněnou hodnotu nekontroluje, takže to nemůže být příčina. Kdyby byla, projevovala by se ve všech prohlížečích.

Reaguji na joa:
Zrovna tam jsou ty uvozovky zbytečné, jelikož „post“ je jedno slovo.
joe
Profil
Chamurappi
Vím, ale je slušnost je tam psát, myslel jsem tím aby tak převedl všechny řádky, ne jen ten konkrétní (první) co jsem si vybral :)
Martin
Profil
Chamurappi
Testoval bych to spíše na $_POST["najist_x"]

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: