Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mila Profil |
#1 · Zasláno: 15. 6. 2005, 15:39:54
Teď jsem si v IE všiml jedné nepěkné věci na svých stránkách.
Podívejte se na http://hadanky.chytrak.cz/ Vpravo je seznam hádanek, pod ním je jejich počet. Ten je však o něco větší, než počet položek v seznamu. Tak jsem hledal, kde se mi ztrácí, a zjistil jsem, že například hádanka Soud v poslední kategorii chybí. Přitom je normálně ve zdrojovém kódu, jako všechny ostatní. Pokud se na to podívám bez stylů, tak tam je. Pokud tu část označím, zkopíruju a vložím do notepadu, tak tam je také. Naprosto netuším, kde může být chyba. Kdyby zmizely všechny, tak to chápu, ale takhle... Zajímalo by mě, jestli Vám mizí taky, a hlavně zda se s tím už nesetkali a nevíte, jak to řešit? Díky. mila |
||
mila Profil |
#2 · Zasláno: 15. 6. 2005, 15:46:32
Jinak koukám, proč má tato kategorie v ikonce zrovna logo Internet Exploreru? :)
|
||
Charlie Profil |
#3 · Zasláno: 15. 6. 2005, 15:51:25
Jinak koukám, proč má tato kategorie v ikonce zrovna logo Internet Exploreru? :)
mila, protože IE je nejproblematičtější prohlížeč :o) |
||
mila Profil |
#4 · Zasláno: 15. 6. 2005, 16:44:43
Když nastavím pravý margin, tak se objeví, ale zmizí jiné.
|
||
Charlie Profil |
#5 · Zasláno: 15. 6. 2005, 17:04:54
Zkus odstranit tohle:
ul li { |
||
mila Profil |
#6 · Zasláno: 15. 6. 2005, 17:07:04
To potřebuju, aby se jedna položka nedoslala na dva řádky. Vypadá to pak fakt blbě (a je to nepřehledné).
|
||
Charlie Profil |
#7 · Zasláno: 15. 6. 2005, 17:34:58
No, to se nedostane, když dáš mezi slova pevnou mezeru . Je to jednoduchý :o)
|
||
peta Profil * |
#8 · Zasláno: 16. 6. 2005, 22:26:54
nevidim zadnou chybu, ani v IE6, ani FF1.04
Jestli ti neco mizi, jedna se asi o floatovani a neumis jej zapsat pro IE. Nebo jde o nejake zahadne pretekani kamsi, ale to bys pro mne musel zvlast asi popsat a doplnit obrazky :) Mel bych taky hadanku, ale do rana neusnes :) Provazky, ukolem je osvobodit neco, nekoho nebo jen oddelit :) www.volny.cz/peter.mlich/Jine/provazky.gif (to je z jedne takove hlavolamove knizky) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0