Autor Zpráva
JR1989
Profil *
Zdravím adminy,
snažil jsem se svůj problém vyřešit sám, či s pomocí návodu, ale ani po přečtení podobných témat nejsem schopen sám napravit špatné zobrazování v Mozille a Opeře ( o Operu mi nejde, její uživatele budu klidně zanedbávat :D)


Takže www.fctescomazlin.wz.cz/menu.html nedávno jsem tam nahodil nový design s "tvrdým pozicováním" a ono ejhle, v Mozille to vypadá jinak, IE to pobírá v pohodě.

Prosím poraďte, už pár dní se s tím trápím, ale doctype, styl ani nic podobného mi nezabralo ( amatérské úpravy).

A předem pardon za zdroják, mám v něm takzvaně "vlastní svět".
JR1989
Profil *
:D měl bych se vyspat.... tady je správný odkaz fctescomazlin.wz.cz
Railbot
Profil
Nepoužívej bezdůvodně absolutní pozicování. Ten web je humus.
panther
Profil
JR1989
A předem pardon za zdroják, mám v něm takzvaně "vlastní svět".

tak teda pardon, ale ve tvém vlastním světě se málokdo zorientuje.

Ale obecnou radu ti dát můžu. Vykašli se na pozicovaný web, vykašli se na tabulkový layout a zkus celý kód předělat
JR1989
Profil *
Díky, jdu na věc ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: