Autor Zpráva
Sifik
Profil *
Dobrý den, Mám stránky http://akvaportal1.ic.cz/, a můj problém spočívá v obrazování v Mozile. V Ei to vypadá nějak takle (tak jak o mám vypadat): http://akvaportal1.ic.cz/images/screen_ie.GIF promiň te za ty čtverečky dělal jsem to v malování :-D, a takhle v mozile firefox: http://akvaportal1.ic.cz/images/sreen_gecko.GIF. Levý menu je pod pravým nevím co s tím pls poraďte

Moderátor Chamurappi: Titulek „Mozila firefox - problém“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
SwimX
Profil
Opera 9.51 - to samé jako FF

Uprav stránky podle FF a Mozily a pak přidj do kódu podmíněný komentář a kůli IE načítej vlastní *.css soubor. Celkem se mi to osvědčilo

Podmíněný komentář:
<!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/styl_ie.css" media="all"><![endif]-->
Nox
Profil
<!--[if IE 7]>
Ovšem znamená pokud je verze rovna sedmičce....což je zrovna ta, co zobrazuje ze všech finál IE nejlíp,
takže lepší je lte IE 6 (6 a nižší) a pokud se náhodou něco objeví tak ještě k tomu gte IE 7

Druhý obrázek se mi nechce načíst, ani stránky samotné (holt freehosting), ale jestli floatuješ, tak se podívej po netu na čistič / cleaner
a nebo double margin bug
Sifik
Profil *
Uprav stránky podle FF a Mozily a pak přidj do kódu podmíněný komentář a kůli IE načítej vlastní *.css soubor. Celkem se mi to osvědčilo


Jenže problém je že já nevím jak to upravit pro firefox, protože nevím kde mám chybu..... díky za ten podmíněný komentář ale nebude mi to asi k ničemu, dokud nepřídu na ten problém.........jinak mě mrzí NOXI že ti to nejde jelikož mě ty odkazy oba jdou
SwimX
Profil
Sifik
máš
div id=menu
div id=stred
div di=right

pokud se nepletu. menu má float: left a right má float:right

zkus todle:
div id=menu
<div id=nvmco>
div id=stred
div di=right
</div>

Vím že to není nejčistší řešení ale třeba zabere :) možná ale taky ne :)
Sifik
Profil *
díky za odpověď, bohužel to taky není ono....co s tím?
Sifik
Profil *
Takže problém se sloupci jsem už vyřešil, stačilo tam dát
position: absolute;
, ale chtěl bych používat podmíněný komentář ale nejde to......když použiju podmíněný komentář tak vytvořím nový css pro IE a když upravým to starý pro firefox tak se to změní v IE ikyž jsem ten styl pro IE nezměnil......jak to teda je, ještě s tím nemám skušenosti?

P.S - omlouvám se že to nedám do správné sekce.......přišlo mi, že nemá cenu zakládat nové téma, doufám že to nevadí!
Sifik
Profil *
ještě dotaz když bych chtěl být např: první na seznamu po zadání výrazu akvaristika jak nejlépe to udělat ?
Plaváček
Profil
Sifik

chtěl být např: první na seznamu po zadání výrazu akvaristika jak nejlépe to udělat ?

Být nejlepší. Jinak to nejde.
Sifik
Profil *
jasný ale jak být nejlepší ?
Sifik
Profil *
pls jak ?
Manq
Profil
Pls, pls, pls.
Bubák
Profil
jasný ale jak být nejlepší ?
Obvyklý postup je pořád se zlepšovat. Ale musíš se zlepšovat rychleji, než ostatní :-)))
Sifik
Profil *
jé mě je jasný že se musím pořád zlepšovat a rychleji jak ostatní ale nevíém jak ?
Bubák
Profil
A o tom to je.
Sifik
Profil *
o čem to je? o tom nevědět co a jak mám dělat ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: