Autor Zpráva
Ati
Profil *
Zdravím příznivce programování v míře ne více než zdravé...
Dodelal jsem (co se tyce struktury a grafiky) stranky:
http://zbh.romed.cz

Přispůsoboval jsem je FF a IE6...vše bylo v pořádku...šablona stylů obsahuje i některé brouky na IE, takze se vse zobrazuje v poradku....problem ale nastane kdyz si tuto stranku pustim v IE7 - mikrosrot se jak je vidno zas vyznamenal :) - nezobrazí se celý jeden řádek blokových elementů DIV, jak se můžete sami přesvedčit...

Neměl byste někdo tušení co může takovýto kix způsobit??

Jinak krásnou sobotu, je tam nadherně :)
Davex
Profil
Tohle dělá IE7 naprosto běžně, pokud blok (v tvém případě #hlava) obsahuje samé plovoucí bloky a má napevno nastavenu výšku.
Ati
Profil *
Abych tento nedostatek tedy odstranil, musím zmenit strukturu kodu??? Prijde mi to trochu nedoreseny, pokud je ten zapis v poradku, moderni prohlizec by nemel mit problem...asi to o necem znaci :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Ati:
          <a href="?kde=konzerty">
          
            <object id="konz">
            <span>Pá</span><br />
            <span>20:00</span><br />
            <span>21.11.2008 </span><br />

            <span style="font-weight: bold;">Arnultovice</span><br />
            <div style="font-size: 90%; padding-left: 5px; padding-top: 5px;">Hasičárna - Need of activity, SDZ</div>
            </object>          </a>
Fuj. Proč tam strkáš ten <object>? Explorer tento element zcela ignoruje, když selže jeho primární účel (a tím účelem je spustit nějaký plugin), proto ti neostyluje vnitřek tak, jak sis asi představoval.

pokud je ten zapis v poradku, moderni prohlizec by nemel mit problem...asi to o necem znaci :)
Pokud má moderní prohlížeč problém, není ten zápis v pořádku. V pořádku je to, co funguje.
Plaváček
Profil
Ati

moderni prohlizec by nemel mit problem...asi to o necem znaci :)

Letmým pohledem do kódu stránky jsem zjistil, že máš pravdu. Značí to, že o CSS toho moc nevíš a nadávat na tvůrce prohlížeče je tvůj systém sebeobrany, jak omluvit svou neznalost. Ale to nic, časem se to spraví. Žádný učený z nebe nespadl.

Abych tento nedostatek tedy odstranil, musím zmenit strukturu kodu???

Stručně řečeno, ano.
Ati
Profil *
Dekuju za komenty, lec jsem se jeste nesetkal s odpovedi, ktera by me uspokojila :) ...mam totiz drobatko problem s IE7 a to v o tom ze mi nejde na PC nainstalovat, udajne kvuli spatne verzi SP ve windows :-/ ...takze ani nemam moznost v otmto prohlizeci ladit...Kez by se tu nasla dobra duse, ktera by mi poslala konkretnejsi problem jak odstranit tento nedostatek ....*peace*
Davex
Profil
Ati
Odpověď nalezneš v mé předchozí odpovědi. Možná by ale bylo rychlejší upravit si už nějaký hotový plovoucí layout bez absolutního pozicování. Vyhneš se mnoha problémům.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: