Autor Zpráva
zEjn
Profil *
Cau, kdyz mrknete na tento odkaz a podivate se na nej v FF tak je v poradku, ale v IE se cely web posune doleva jako kdyby nemel zadny formatovani.. nevi nekdo kde by mohla byt chyba? Predem diky moc, uz nevim co stim :-/
zEjn
Profil *
to "center" berte jakoze jsem nevedel jak nazvat tema, jinak samozrejmne chyba bude nekde v css :-/ kdyz tam dam nartvrdo do indexu <center>tak to pak je ok, ale chtel bych to vyresit nejak pres css...
Railbot
Profil
text-align:center pro body.
zEjn
Profil *
funguje, megarychla odpoved :) diky, akorat me to ted centruje i napis "Vítejte v obchodě s dárkovými předměty" na stred a nejde to posunout doleva, ale co se da delat :p
Chamurappi
Profil
Reaguji na zEjna:
Zarovnání se dědí, nastav pro .
zEjn
Profil *
tyjo, tady je to sama bedna :)
dik moc!
hero95
Profil
Chamurappi
LOL
zEjn
Profil *
Nebudu zakladat dalsi tema, ale mam ten samej problem, v FF dobry a v IE naprd.. tentokrat mam problem tady http://chlejstek.cz/pisinova/kontakt.html
v FF napis "oteviraci doba" je spravne, ale v IE je slovo "doba" zalomena na dalsi radek a muzu menit pozici jak chcu, ale furt bude na druhym radku... poradi nekdo ? diky moc!
Chamurappi
Profil
Reaguji na zEjna:
Tvůj kód je docela ohavný. Doporučuji méně pozicovat.
Přidej „white-space: nowrap“ ke stylům problémového <span>u.
zEjn
Profil *
Chamurappi: Diky, uz to funguje jak ma ... a muzu se zeptat co bys me doporucil ? Pouzivat vice tabulky ? Rad se necham poucit.. vypada, ze ses asi trosku boss:)
zEjn
Profil *
Posledni dotaz: V IE se me menu zobrazuje do sloupce a v FF je to ok, ( v radku ) nevi nekdo proc ? uz si nevim rady, me to stalo uz asi pulku svejch nervu :( diky moc
zEjn
Profil *
nikdo nevi ? :(
Chamurappi
Profil
Reaguji na zEjna:
Bez živé ukázky nikdo neví.
zEjn
Profil *
ajo promin, ja jsem nedal odkaz, www.darkyvm.cz
zEjn
Profil *
hm, vidim, ze ani s odkazem asi nikdo nevi :(
Thalia
Profil
Zkus před div menu dát čistič
<br style="clear:both;">
zEjn
Profil *
Thalia mas u me panaka dle vlastniho vyberu! DIKY! uz jsem ani neveril, ze se to da nejak spravit.. diky moc!!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: