Autor Zpráva
Katus
Profil *
Když otevru odkaz v novém panelu a posléze ho chci zavřít, tak se mi zavře celý Firefox, pak se jenom zobrazí okno s nápisem: Je nám líto, Firefox zaznamenal neočekávaný problém a spadl. Po jeho restartu se pokusíme obnovit všechny panely a okna do původního stavu. Pokud nám chcete pomoci odhalit a opravit problém, který vedl k jeho pádu, zašlete nám prosím hlášení o pádu...
Už jsem to 2x přeinstalovala a nic... dělá to u 2. i u 3. verze. A Explorer je prakticky to samé, když mám otevřených více oken a jedno zavřu, zavřou se mi všechny. Může to být možná virem nebo tak něco, ale počítač je několikrát zkontrolovaný přes Avast a Spyware Terminator.
imploder
Mně se v Linuxu FF taky samovolně zavírá. Někdy jenom zatuhne, jindy prostě zmizí. Vždycky ale když ho pak spustím nabídne obnovení relace a to se povede. Bohužel pak po chvíli obvykle zase spadne.
Casey_R
Profil *
No tak vidím, že nejsem jediný. Včera se mi to dělo co chvilku. Dneska je zase pro změnu klid. Myslel jsem, že to dělá nějaký doplněk, tak jsem všechny zakázal. Ovšem FF padal dál. Tak taky nevím. No snad s tím něco udělají. Jen za včerejšek musí mít jenom ode mne minimálně takových 15 automaticky odeslaných hlášení.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0