Autor Zpráva
Golfino
Profil
Ahoj dělám si doma webovky pro firmu. Doma vče ok zkoušel jsem v IE7¨, firefox i opera vše dolazeno a ok. ale když se kouknu na web od segry nebo z prace tak je to cele rozházené obrázky přes sebe a tak. Děkuji za odpověd www zde http://www.stolarstvi-besto.cz/
Kalby
Profil
no nevim me to blbne i ve firefoxu :) celej obsah je posunutej o 100 px doleva, doporucuji rozdelit menu a obsah na dva divy, jednomu dat float left, druhemu right
Golfino
Profil
jednomu dat float left, druhemu right - prosím jak to mám udělat pracuje ve front page
Ayrton1
Profil *
ve frontpage ? jak tak koukám na kód, tak používáš WYSIWYG, to je pak jasný, front page ten kód kazí...
Golfino
Profil
ve frontpage ? jak tak koukám na kód, tak používáš WYSIWYG, to je pak jasný, front page ten kód kazí...

??? pomohl by jsi mi to zpravit prosim ozvi se mi moje icq 306 550 139, golfino@email.cz nebo zanech na sebe kontakt ty. díky

— Moderátor (M): Opravdu chceš "zpravit"? O čem? —
Ayrton1
Profil *
Promiň, rád bych ti pomohl, ale zatím nemám čas, pokud ještě tak jeden dva dny vydržíš, ozvu se.
Ayrton1
Profil
Je to rozlišení, 1024x768 v pohodě, vyšší = špatně, dá se opravit v CSS souboru
souki
Profil
Zmeň si velikost okna přijdeš na to :)
Hitman
Profil
To by mě nenapadlo, že to může být rozlišením.
Golfino
Profil
ano je to rozlišením jak píše aryton jen ted musime přijít na to jak to opravit
Chamurappi
Profil
Reaguji na Golfina:
Přidej styl „position: relative“ pro <div id="#changing"> a pak sniž souřadnice left a top všech napozicovaných elementů uvnitř.
Bez všudypřítomného pozicování bys měl jednodušší život.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: