Autor Zpráva
Golfino
Profil
Proč mi firefox přeskakuje index.html a jde hned na služby.html? ie7 vše ok ale firefox mi necce zobrazit ten index i k dyž kliknu na odkaz domů. děkuji za radu
Golfino
Profil
jo moje stranky www.stolarstvi-besto.cz
Chamurappi
Profil
Reaguji na Golfino:
Máš tam na začátku nějaký ošklivý JavaScript, hned před značkou <html>.
Golfino
Profil
jj už jsem na to přišel ten java skript mi poradil at tam dam google abych mohl najit me stranky.
registroval jsem je snad už všude ale stejne je na sezname jak dam hledat nenajdu :(
bud to tak dlouho trva nebo jsem to udelal spatne
Golfino
Profil
jak mam registrovat me stránky? rady meta a title jsem již vyzkoušel. i ručni mapu stranek jsem vložil. pravda dela l jsem vše dnes nevím jak dlouho to trvá. proto za každou informaci děkuji. Golfino
bohyn
Profil
Melo by to byt +- do 3 tydnu
bohyn
Profil
Jeste dodam ze ten script co mas v hlavicce tak to je pocitadlo a to ti do googlu nepomuze. To co mas dole v paticce to je stary google analytics kod (urchin) a ten ti do vyhledavacu sam od sebe taky nepomuze

Edit: pozde uz si to odstanil
Měsíček
Profil
"Melo by to byt +- do 3 tydnu"

Nebo taky 3*3*3*3*n týdnů .. bez zpětných odkazů půjde do vyhledávačů velice těžko.
golfino
Profil *
bez zpětných odkazů půjde do vyhledávačů velice těžko.

jakých zpětných odkazů?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0