Autor Zpráva
javajs
Profil *
Ve FF se vše chová jako by to bylo "za sklem" a nelze klikat na odkazy apod. Nevíte někdo prosím [url=file:///home/enjoy/Plocha/zivotopis/reference.html#page]co s tím?[/url]
javajs
Profil *
Omlouvám se zvolil jsem špatnou záložku v prohlížeči ;)
el mariachi
Profil
to si s tým odkazom robíš srandu, že jo? :))))

edit, no veď preto :)

hoď sem prosím ťa aj to svoje css, lebo som v škole a tu mi to celé blbne keď chcem otvoriť style.css
jauvajs
Profil *
CSS
Plaváček
Profil
jauvajs

Zkus zrušit relativní pozici u elementu s id=up

#up {
text-align:center;
top:15px;
}
jauvajs
Profil *
nádhera díky moc :) btw díky tobě se mi nakonec povedla i ta patička aby byla vždy dole takže děkuju dvakrát
jauvajs
Profil *
Myslel jsem si že pozicování chápu a ted koukam ze mam jeste mezery - jinak to relativni pozicovani tam asi muselo zustat z nejaky starsi faze ladeni a ani me nenapadlo divat se na up.
Btw jak na to ted koukam tak to barevny blikani bije moc do oci asi udelam neco jinyho.
srigi
Profil
Vzdy ked dnes vidim podobny problem, prepadne ma paranoja a spomeniem si na novu aferku - Clickjacking.
Plaváček
Profil
jauvajs

Celý tvůj stylový předpis je místy dost zmatený a hlavně deklaruješ naprosto zbytečné věci. Tipnul bych, že používáš nějaké ne moc vychytané udělátko na tvorbu CSS.
Anonymní
Profil *
Plaváček
Není to tak. Je to tím že jsem sám zmatený - vždycky udělám někde nějakou chybu a při jejím (zmateném) odstraňování nasekám spoustu blbostí navíc.
jauvajs
Profil *
navíc to beru jako takové hraní si takže zkouším v průběhu tvorby webu sopusty věcí měnit a vytvářet a nakonec je často zase mažu a po nich zůstávají tyto zbytečné "stopy"

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: