21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Chodec
Profil
Na stránkách používám přehrávání videa pomocí elementu <embed>. V IE i Opeře se video normálně přehrává (zvuk i obraz). Ve Firefoxu se ovšem přehrává jen zvuk. Místo obrazu je jen černo. Pokud scrolluji, tak se obraz na chvíli objeví, ale hned zase zmizí. Nevíte čím to je? Popřípadě jak to spravit?

Další chybka ve Firefoxu je, že když použiji cestu k videu s lomítkem na začátku (jako absolutní cesta) <embed src="/video/video-001.wmv">, tak se mi hlásí chyba, že přehrávač nemůže soubor nalézt. V ostatní prohlížečích opět funguje vše správně. Nevíte čím to je?
Bubák
Profil
Je to rozbité.
Pomohl by odkaz.
Chodec
Profil
Vzhledem k tomu, že už mi to dělá tři roky u různých projektů, tak jsem myslel, že je to něco, co budete hned vědět.
Ok, posílám odkaz:
http://www.off-limits.cz/?page=video.php&type=show&show=3
panther
Profil
Chodec
Vzhledem k tomu, že už mi to dělá tři roky u různých projektů, tak jsem myslel, že je to něco, co budete hned vědět.
a myslíš, že my víme, co ti u jakých tvých projektů kde zlobí?
Chodec
Profil
Špatně pochopeno nebo spíš napsáno.
Myslel jsem, že mě vždy blblo přehrávání videa, na jakémkoli počítači ve FF a nejen u mých projektů, takže jsem jsem doufal, že je to nějaká "standardní" chyba FF.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0