Autor Zpráva
Lojza
Profil *
Nazdarek,
Mám přihlašovací formulář, ve všech prohlížečích OK, ale když mám v IE nastavené v "Privacy"(nějaká ochrana) na HIGH.. tak už se nepřihlásím.. vůbec mi to nechce brát sessions. Máte nějaké řešení? Můžu přiložit kod.

Když ochranu zmenším na Medium High, tak už je to v pořádku.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Lojzu:
Nemáme, neexistuje. Když si někdo zakáže cookies (v jakémkoliv prohlížeči), session nemůže fungovat.
bohyn
Profil
Chamurappi
Když si někdo zakáže cookies (v jakémkoliv prohlížeči), session nemůže fungovat.
Muze, ale musi se SID predavat pres GET
Chamurappi
Profil
Reaguji na bohyn:
To je vlastně pravda. Také může být identifikátor session jinde uvnitř adresy nebo součástí skrytého pole POSTovaného formuláře.
bohyn
Profil
PHP do dokaze hlidat samo. Ale nez to pouzijes tak si precti neco o (ne)bezpecnosti tohoto reseni
ini_set("session.use_trans_sid", 1);
Lojza
Profil *
PHP do dokaze hlidat samo. Ale nez to pouzijes tak si precti neco o (ne)bezpecnosti tohoto reseni
ini_set("session.use_trans_sid", 1);
Diky všem, mrknu na to!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: