Autor Zpráva
MaJJ
Profil
Zdravím,

Mám malý dotaz:

Na stránkách dělám formulář s type="image" submit tlačítkem.
Obrázek se vykresluje, formulář se posílá, ale v IE (6 i 7) mám na něm "broken link" ikonu - pro názornost jsem to tlačítko "trochu" zvětšil a screennul:


Potýkal jste se s tímto problémem už? Například na dibiphp.com vidím taky <input type="image">, ale v IE se zobrazuje korektně.

Díky předem!
Bubák
Profil
Podobné obrázky jsou na nic.

Například na dibiphp.com vidím taky <input type="image">, ale v IE se zobrazuje korektně.
Můžeš porovnat jejich kód se svým, jestli v něm není chyba (překlep), možná pomůže validátor.
Můžeš zkusit dát obrázek do tagu IMG, jestli není chyba v něm, třeba nekorektní, poškozený soubor...
Chamurappi
Profil
Reaguji na MaJJ:
Používáš nějaký skript na opravu PNG a zapomněl jsi nahrát na web jednopixelový průhledný GIF.
MaJJ
Profil
Chamurappi: Díky! Na to jsem úplně zapomněl, už to je opraveno.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: