Autor Zpráva
snowed
Profil *
http://snowed.coolpage.biz/index.html

Tuto stranku som vytvoril ako na test. V IE6-7 mi ide nacitat v pohode. Ale vo ff a chrome nie.

Skusal som viac prikazou na vlozenie css ale marne .

Najzaujimavejsie je to ze ked sa preklikavam odkazmy v menu tak mi niekedy nacita css a niekedy nie. Mam pocit ze kedy sa mu zachce.
Dranel
snowed
Viz „IE se tváří, jako by neexistoval CSS soubor“.
snowed
Profil *
ale ja to editujem v topstlye pro 3.12
snowed
Profil *
tomu tam prispevku nechapem
mne to robi vo ff a chrome nie v IE
Chamurappi
Reaguji na snowed:
Tvá stránka ve skutečnosti není psaná v kódování windows-1250, ale v UTF-16LE. Mozilla pak očekává, že i přilinkované skripty a stylopisy užívají toto netradiční kódování, takže místo CSS deklarací vidí čínské znaky a podobné nesmysly, které za stylopis nepovažuje. Ulož tedy HTML soubor skutečně ve windows-1250 a problém zmizí.

Reaguji na Dranela:
Také nevidím vůbec žádnou souvislost. Jiná příčina, jiný prohlížeč…
snowed
Profil *
povies mi ako to ulozit v tom lebo tomu nerozumiem
Dranel
Chamurappi
Tak pardón. Viděl jsem možnou souvislost, tak jsem odkázal. Jeho problém jsem nestudoval. Příště raději nebudu psát nic.

snowed
Třeba v PSPadu se to dělá přes Formát > windows-1250 > Uložit. Možná to u tebe bude podobně.
snowed
Profil *
ok uz som to ulozil , inak pouzivam na pracu z html webdesigner , ale nevedel som to tam ulozit v tom vyhovujucom kode , tak som si pomohol z notepadom
Měsíček
Reaguji na snoweda:

"tak som si pomohol z notepadom"

Chytrej kluk. Teď se to ještě něják naučit v TopStyle 3.12 a bude to ještě lepší.
snowed
Profil *
ja pouzivam topstyle pro 3.12 a tam to sa da ako nastavit

Dakujem za pochvalu , si myslim ze pouzivam jedne z najlepsich editorou ktore su na trhu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0