Autor Zpráva
Panda
Profil
Zdravim, mam problem s vycentrovanim stranky v IE, Opera i FF se chovaji presne tak, jak chci :)

Zdrojovy kod:
<html>
<head><style type=text/css>
.all {
background-color: #999999;
width: 400px;
border: 4px solid blue;
margin: auto}
</style></head>

<body>

<div class="all">
blabla
</div>

<body>
<html>

Predem dekuju za odpoved. Panda
valecekm
Profil
toto tema se tu uz nejmene stopadesatkrat resilo staci hledat :-) jinak pouzij trebas do body ne id nebo class ale v css primo pro <body> ... body{ text-align:center; } snad by to melo fungovat...
panther
Profil
Panda
ještě bych doplnil valecekm, že tímto způsobem vycentruješ v IE, ale zároveň musíš k „.all“ přidat „text-align: left;“, aby nebyly texty centrované, ale zarovnané vlevo.
valecekm
Profil
jj tak ja jsem myslel ze to snad Panda pochopi.. :-) ale jinak je to tak :-)
Panda
Profil
Panda
ještě bych doplnil valecekm, že tímto způsobem vycentruješ v IE, ale zároveň musíš k „.all“ přidat „text-align: left;“, aby nebyly texty centrované, ale zarovnané vlevo.

jj to jsem pochopil, diky za rychle odpovedi, tenhle problem vyresen, du se piplat v dalsich neresitelnych zahadach dmnce IE :)
Bubák
Profil
du se piplat v dalsich neresitelnych zahadach dmnce IE :)
Zas tak velká záhada to není:
www.webylon.info/K.35

Máš IE ve quirk vykreslovacím režimu, pokud bys měl IE ve standardním režimu, vycentruje se ti v IE stránky také při
margin: auto;

http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
http://css.interval.cz/clanky/pracovni-rezimy-prohlizecu/
Případnou změnu DTD doporučuji důkladně zvážit.
Panda
Profil
„du se piplat v dalsich neresitelnych zahadach dmnce IE :)“
Zas tak velká záhada to není:
www.webylon.info/K.35
Máš IE ve quirk vykreslovacím režimu, pokud bys měl IE ve standardním režimu, vycentruje se ti v IE stránky také při margin: auto;

tyhle zahady jsem nemyslel, ty se tu vyresily :)

blbnul mi zapornej margin u odstavce, kterej mi v ie prekryval text nad tim, jakoby mel ten odstavec nejaky nepruhledny pozadi, coz nema. Opera mi to vykreslila tak, jak jsem potreboval.
Zkousel jsem to vyresit pres floating, ale moje znalosti nejsou na dostatecny urovni, takze jsem vyresil tuhle vec a zpusobil si problem zase jinde...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: