Autor Zpráva
agi
Profil *
Nevím proč, ale v FF se mi roztáhne obrázek levého menu a objeví se dolní posuvník. V IE je to ok, nevím, kde je chyba:(
www.agnes.bulterier.com/uvod.html
jogurt
Profil
Hlasim, ze se mi posuvnik neobjevil v zadnem prohlizeci (zkousel jsem FF, IE, O, Ch, S).
Koukal jsem ale do kodu toho menu.html a mam pocit, ze tam je jeden uzaviraci tag P navic.
agi
Profil *
Děkuju za hlášení, já ho tam mám pořád...ale pokud to jinde nezlobí, je to fajn.
Tag p jsem smázla, nevím, jak se tam dostal:)
Můžu mít ještě dotaz? Proč mi stránky v IE nereagují na změny v externím stylopisu?
jogurt
Profil
To nevim, taky se mi stava, ze si IE kesuje neaktualni soubory (a nejde jen o stylopisy). S IE sou proste jenom problemy...
Nekdy pomuze nekolikrat obnovit stranku, nebo treba zobrazit primo ten css a opet nekolikrat obnovit. Kdyz ani to, pak mozna prepsani nejakych http hlavicek, ale to uz by v pripade css bylo v php. Konkretne bys musela zmenit priponu css na php a na zacatek pridat
<?php
header('Content-type: text/css');
header('Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate');
header('Cache-Control: private, pre-check=0, post-check=0, max-age=0', false);
header('Pragma: no-cache');
?>

(s temi hlavickami proti kesovani si moc jisty nejsem, radsi overit.)
Bubák
Profil
Já tam posuvník nemám, ale je to natěsno, zkus tabulku zúžit na 980 pixelů.
habendorf
Profil
Já tam posuvník nemám, zato tam mám 404.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: