Autor Zpráva
Sparco
Profil
Ahoj, robím si web a v mozille nemám žáden problém, ale u Opery mi skače jeden obrazok cca o 10pix v pravo, pokial dam pryč <div style="clear: both;"> tak to robi aj v mozile.
Screen Mozilla a Opera .
Bubák
Profil
Z obrázků můžeme jen hádat, dej odkaz na stránku.
Sparco
Profil
http://www.jpw.rallysports.sk/stranka.php?sekce=domu
SwimX
Profil
ta mezera je přímo v obrázku ;)


jinak trochu ke kódu:
1, uplně k ničemu
<div id="header">
  </h2>
</div>


2, všechno oballuješ divama - uplně zbytečně. Snaž se je téměř nepoužívat (alespoň tam, kde nejsou potřeba)
<div id="border-content">
		<div style="padding: 20px;">
			<h2>Vitajte u nas na webe!</h2>
		</div>
		</div> 	

proč fujtabjl dva divy, když vše de nastavit přmo nadpisu?

<div style="clear: both;"><img border="0" src="http://www.jpw.rallysports.sk/images/systems.png" title="Operační systémy..." />
</div>


+ 3, todle asi nemá význam, že?
<strong><img border="0" src="images/mozilla.png" alt="Mozilla Firefox" title="Mozilla Firefox"></a></strong>
Sparco
Profil
takže ako chyba je v tom img ? lebo mozilla to zobrazuje spravne, btw: som osekal cely web, takže tam pozostavali somariny, som skušal styly a mal som tam take blbe komenty

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: