Autor Zpráva
Jenda309
Profil *
Zdravím všechny zkušenější webaře.

Obracím se na Vás s prosbou ohledně řešení správného zobrazování reklam AdSense ve FF.

Na mém webu www.onlina-superhry.cz zobrazuji reklamy na homepage.

Jsou zde dvě, formátu 468x60 px. Jedna je hned pod reklamou e-target a druhá má být pod prvními kategoriemi her.

Správné zobrazení je vidět při použití IE, ale ve FF narážím na dvě chyby.

1. Druhá reklama se zobrazuje přes kategorie her.

2. Obě reklamy se jednou zobrazí vycentrované a podruhé zarovnané vlevo.

Můžete mi prosím poradit, co s tím? Nemůže být problém v tom, že je Adsense uzavřen v <script></script> a já toto vkládám přímo do kódu php stránky?

Uvítám jakoukoliv radu.

Děkuji všem.
Jenda309
Profil *
Ach jo, až teď jsem si všiml, že jsem udělal překlem v url.

Správně je: www.online-superhry.cz

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0