Autor Zpráva
edison23
Profil
Zdravím, řeším podivný problém s roztažením divu na výšku po includu jineho divu (či obyčejného textu). V Opeře i IE7 mi to normalne funguje, ale v FF ne. Podívejte se sami: http://edison23.net/web2/003/index.php. Zkoušel jsem najít chybu, ale nedaří se mi to. Nemáte někdo ponětí, čím by to mohlo být způsobené?

Kód stránky prikládám níze, stylopis je zde: http://edison23.net/web2/003/style02.css.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">;
  <link rel="shortcut icon" href="favicon2.ico">
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style02.css">
  <title>Edison23 - Škola, fotografie, IT - David Klement</title>
   
  </head>
  <body>
    <div id="bg02">
   <div id="bg01">
  
  <div id="topbar">
<? include "topmenu.html" ?>
  </div>

 <div id="content">
  <div id="topbanner"> </div>
  
  <div id="f01"> <!--school-->
    <? include "school01.html" ?>
  </div>
  
  <div id="f03"> <!--left column-->
    <? include "left.html" ?>
  </div>
  
  <div id="page">
  <?
  $filename = $id . ".html";
  $scriptname = $id . ".php";
if (File_Exists ($filename)):
include $filename;
elseif (File_Exists ($scriptname)):
include $scriptname;
else:
include "main02.html";
endif;
 ?>
  </div>
 </div>
  <div id="bottombar">
<? include "bottommenu.html" ?>    
 </div>
   </div>
   </div>
 </body>
</html>



Předem díky moc za radu a strávený čas!
habendorf
Profil
 </div>
<br style="clear:both;">
 </div>
 <div id="bottombar">
edison23
Profil
habendorf
ty jo díky moc! tohle by mě nenapadlo, funguje to krásně...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: