| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| kackac Profil |
#1 · Zasláno: 9. 4. 2009, 13:03:48
Zdravím,
předem se střašně omlouvám, že sem strkám tak neuvěřitelnou prasárnu, ale je to předělávka převzatého skinu a nevyznám se v tom natolik, abych v tom uměla uklidit, a tak to vypadá jak to vypadá. Uvítám i rady na toto téma, i když to není podstata těch mých 2 problémů. Těmi jsou: Stránka css 1. Kvůli problémům s box model jsem udělala Matrjošku a všechny předchozí problémy se vyřešily kromě patičky. Té jsem dala clear:both (resp. jejímu vnějšímu obalu1), aby se zobrazovala vždy až pod delším ze sloupců, jejichž vnější obaly mají float:left/right. Jenže to nefunguje v IE, tam se patička přilepí pod tělo webu bez ohledu na délku levého sloupce. Ostatní prohlížeče co jsem zkoušela (FF, Opera, Konqueror, Chrome) jsou v pohodě. Hledala jsem všude možně i zde v diskuzích a zkoušela jsem si s tím podle toho hrát, ale nic nepomohlo, přitom když jsem to předtím testovala na upraveném zkopírovaném příkladě k pozicování, který je zjednodušenou verzí stejného layoutu, tak to fungovalo i v IE. Možná je tam někde moje chyba, kterou kvůli tomu bordelu nevidím, ale už s tím blbnu několik hodin a pořád se mi to nedaří:( 2. Konqueror a Chrome odhodí tělo (div #column-content) doprava a vůbec mi není jasné proč, co tam mám špatně. FF, Opera a kupodivu i IE to zobrazí správně. Prosím o jakoukoliv radu, nasměrování na co se podívat, já už si vůbec nevím rady kam ještě koukat... Předem moc díky. |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0