Autor Zpráva
kackac
Profil
Zdravím,
předem se střašně omlouvám, že sem strkám tak neuvěřitelnou prasárnu, ale je to předělávka převzatého skinu a nevyznám se v tom natolik, abych v tom uměla uklidit, a tak to vypadá jak to vypadá. Uvítám i rady na toto téma, i když to není podstata těch mých 2 problémů. Těmi jsou:
Stránka css

1. Kvůli problémům s box model jsem udělala Matrjošku a všechny předchozí problémy se vyřešily kromě patičky. Té jsem dala clear:both (resp. jejímu vnějšímu obalu1), aby se zobrazovala vždy až pod delším ze sloupců, jejichž vnější obaly mají float:left/right. Jenže to nefunguje v IE, tam se patička přilepí pod tělo webu bez ohledu na délku levého sloupce. Ostatní prohlížeče co jsem zkoušela (FF, Opera, Konqueror, Chrome) jsou v pohodě. Hledala jsem všude možně i zde v diskuzích a zkoušela jsem si s tím podle toho hrát, ale nic nepomohlo, přitom když jsem to předtím testovala na upraveném zkopírovaném příkladě k pozicování, který je zjednodušenou verzí stejného layoutu, tak to fungovalo i v IE. Možná je tam někde moje chyba, kterou kvůli tomu bordelu nevidím, ale už s tím blbnu několik hodin a pořád se mi to nedaří:(

2. Konqueror a Chrome odhodí tělo (div #column-content) doprava a vůbec mi není jasné proč, co tam mám špatně. FF, Opera a kupodivu i IE to zobrazí správně.

Prosím o jakoukoliv radu, nasměrování na co se podívat, já už si vůbec nevím rady kam ještě koukat... Předem moc díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: