Autor Zpráva
Pedro23
Profil
Dobý den ,chtěl bych požádat o pomoc. Udělal jsem meěnící se odkazy při najetí myši pomocí obrázkového pozadí odkazu. V IE všechno funguje jak má ale v firefoxu je pozadi posunuté dolu a zajíždí pod okraj odkazu, nepomohlo ani když jsem přidal background-position, pozadí se sice šouplo nahoru ale bylo do pulky stejně přektryté. Odkaz na stranku je zde http://www.sedlarstvi-cesek.cz/okz.html
Pokud by někoho neco napadlo budu moc vděčný.
zvěřiňák
Profil *
Máš tam překlepy v deklaraci výšky (místo : tam jsou =).
<h1>Obojky, postroje</h1>
<a class="t1" href="okz.html" style=" border-width: 0px ; margin-left: 80px; width: 150px; height= 75px;">
<img src="t1on.gif" alt="obr" style="width: 150px; height= 75px; border-width: 0px;"></a>
<a class="t2" href="okn.html" style=" border-width: 0px ; margin-left: 80px; width: 150px; height= 75px;">
<img src="nic.gif" alt="obr" style="width: 150px; height= 75px; border-width: 0px;"></a>
<a class="t3" href="op.html" style=" border-width: 0px ; margin-left: 80px; width: 150px; height= 75px;">
<img src="nic.gif" alt="obr" style="width: 150px; height= 75px; border-width: 0px;"></a>
Pedro23
Profil
Jej, dík . Opravil jsem ,ale beze změny.
Plaváček
Profil
Pedro23

Celý web by zasloužil z kodérského hlediska totálně překopat, ale jako rychlá náprava by mohlo stačit tohle:

<style>
a.t1,a.t2,a.t3 {display:inline;float:left;}
.td02 h5 {clear:both;}

a.t1 {background-image: url(http://www.sedlarstvi-cesek.cz/t1off.gif)}
a.t1:hover {background-image: url(http://www.sedlarstvi-cesek.cz/t1on.gif)}
a.t2 {background-image: url(http://www.sedlarstvi-cesek.cz/t2off.gif)}
a.t2:hover {background-image: url(http://www.sedlarstvi-cesek.cz/t2on.gif)}
a.t3 {background-image: url(http://www.sedlarstvi-cesek.cz/t3off.gif)}
a.t3:hover {background-image: url(http://www.sedlarstvi-cesek.cz/t3on.gif)}
</style>
Pedro23
Profil
Hrozně moc dík, problém vyřešen. A co se týče toho webu tak na kompletní rekonstrukci, jak kódu tak grafiky, už se pracuje, tohle byl jen první pokus. Jen jsem na tom novém chtěl použít něco podobného , ale nemám ho ještě na netu ,tak jsem to demonstroval na tomhle.
Ještě jednou díky z pomoc!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: