Autor Zpráva
Futureprimitive
Profil *
Ahoj
Niesom ziadny profik alebo tak nieco
Robim jednu stranku jednoducho upravou CSS layoutu
v mozille ide vsetko ok ale v IE sa mi stranka neroztahuje(inteligentnejsie to uz povedat neviem) :D

tu je konkretny problem:

www.attackofrage.com/asp/onas.html

v mozille sa zobrazi cely obsah ale v IE nie :( neviem co stym

css je tu: www.attackofrage.com/asp/default.css

skuste sa na to niekto kuknut prosim dakujem :)
Plaváček
Profil
Futureprimitive

V definici CSS u div s id="scon" vymaž výšku.

Jinak řečeno, tohle:

height: 454px;

dej pryč.
Futureprimitive
Profil *
Nooo... Diky moc aj ked ma to jednu chybicku a to tu ze ked je text v div-e prilis kratky tak sa mi footer posunie moc vysoko ale myslim ze to je v pohode prazdna stranka tam hadam nebude :)
Este raz dik moc ;)
Plaváček
Profil
Futureprimitive

min-height znáš?
Futureprimitive
Profil *
hmm... nie :)
Futureprimitive
Profil *
Super s min-height to funguje :)
a posledna vec... v IE mi zmeni odtien wrappera v mozille je v pohode... nevies poradit? :)
Plaváček
Profil
Futureprimitive

Stáhi si tenhle prográmek: http://entropymine.com/jason/tweakpng/ , otevři v něm obrázek wrap.png, označ položku gAMA, smaž jí a obrázek ulož. Fajrunt.
Futureprimitive
Profil *
super dik :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: