Autor Zpráva
ond...
Profil *
Ahoj

Ńa jednom mem webu s nahravanim obrazku se obrazky nahravaji naprosto v pohode, krome prohlizece IE. V IE se dokonce ani napoprvi nenactou styly, nebo jen castecne - stranka se musi reloadnout aby bylo vse v pohode (css).

Nevite co s tim?
Plaváček
Profil
ond...

Víme. Máš to rozbité.
ond...
Profil *
Už si opravdu nevím rady. :(
Plaváček
Profil
ond...
¨
Už si opravdu nevím rady. :(

My také ne, protože jsi nám neukázal nic konkrétního.
ond...
Profil *
No ono to ani ukázat nejde protože je to v sekci pro VIP. Snad jen: Zpracovani skriptu pro nahrani obrazku
$upload = new upload("obrazek", $nazev, "./produkty/large/");
if($upload->jeUploadovany()){



if($upload->jePovoleny("jpg,jpeg,gif,png")){
if($upload->uploaduj()){
echo "<script>location.href='./index.php?view=vlozit-zbozi&stav=pridano&foto=ok'</script>";
$thumb = new thumb;
if($thumb->resize("./produkty/large/$nazev.".$upload->jakyFormat(), "./produkty/small/",200,200,$nazev))
// update produkty
$name = $nazev.".".$upload->jakyFormat();
$sql->res("UPDATE produkty SET obrazek = '$name' ORDER BY id DESC LIMIT 1");
echo "<script>location.href='./index.php?view=vlozit-zbozi&stav=pridano&foto=ok'</script>";
}

A jednoducha metoda tridy pro nahravani

function uploaduj(){

$result = move_uploaded_file($_FILES[$this->file]['tmp_name'],
$this->newFolder.$this->newName.".".$this->typ);
if($result)
return TRUE;
else RETURN FALSE;
}

Co se stane?
Ve firefoxu se v pořádku obrázek nahraje a uloží se název do databáze, v IE se pouze uloží produkt do databáze, ale obrázek se nenahraje ani se nevykoná příkaz UPDATE produkty SET obrazek = '$name' ORDER BY id DESC LIMIT 1
ond...
Profil *
pomuze nekde?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: