Autor Zpráva
kachnak
Profil
zdravim mam problem.. robim stranku ale zistil som ze mi ide dobre iba v mozile a IE7...
ak ju otvorim doma v IE6 tak vobec nic nefunguje... ked kliknem na odkaz a href=stranka.php?nacitaj=uvod.. tak stranka zostane biela... az po stlaceni F5 sa nacita ten obsah.. to iste plati aj pre tlacitka submit.. zostava mi biela stranka... ma to velmi hneva lebo neviem preco to moze robit..
neviete preco?
Dakujem
kachnak
Profil
tak uz som prisiel nato preco mi to nejde...
mam kod:

<?php
session_start();
$spojenie=mysql_connect("....");
.... a rozny kod...
?>
html kod...

a ked vymazem ten prikaz: session_start();
tak uz mi stranku pekne zobrazuje aj v IE6

ktovie v com moze byt chyba? co zle pisem to sesion start? potrebujem tam tu funkciu lebo bez nej by nefungovali session ziadne..
Prosim poradte..
kachnak
Profil
no tak uz som prisiel presne na chybu co to sposobuje..
tento riadok ked vymazem tak ide setko ako ma len diakritika je nanic..

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

:(
kachnak
Profil
tak vyriesil to prikaz
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
mozte zmazat temu ;-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: