Autor Zpráva
peklo
Profil *
Zdravim.
Muzete mi nekdo prosim poradit, cim by mohlo byt , ze se mi v IE tento obrazek nezobrazi?


<img height="50%" width="50%" alt="vetron.jpg" align="left" vspace="10" src="../_uploads/vetron.jpg"/>

Diky-
Chamurappi
Profil
Reaguji na peklo:
Ukaž.

vetron.jpg"/>
Tohle lomítko nemá žádný význam, prohlížeče jej budou ignorovat.
peklo
Profil *
Odstranil jsem to lomitko, ale zadna zmena...
Chamurappi
Profil
Reaguji na peklo:
Ano, odstranění lomítka, které prohlížeče ignorují, nezpůsobí žádnou změnu.
Nikdo ti na podkladě uvedeného řádku kódu neřekne, proč se ti dotyčný obrázek nezobrazí. Předlož živou ukázku problému.
peklo
Profil *
http://hyzik-model.wz.cz/index.php?page=dilna&meny=13

na teto strance je fotka, ktera se v IE nezobrazi...
Shane
Profil
peklo
Zkus src="./_uploads/vetron.jpg".

EDIT: Nefunguje to ani v prohlížeči Google Chrome.
peklo
Profil *
Shane
To tam je nastavene...Ten obrazek tam je , kdyz das zobrazit zdroj.kod stranky, ale nezobrazuje se...
peklo
Profil *
UZ vim sori... zmenil sem to ale obrazek se stale nezobrazuje v IE, ve FF to porad funguje...
Chamurappi
Profil
Reaguji na peklo:
Nenastavuj mu výšku 50%. Procentuální rozměry se mimochodem počítají z rozměrů rodičovského elementu, nikoliv z původních rozměrů obrázku. Obvykle není dobrý nápad nastavovat obrázkům procentuální rozměry.
Shane
Profil
peklo
Když smažeš height="50%", mělo by to fungovat. Proč to tak je, nevím. Snad někdo zkušenější vysvětlí.
peklo
Profil *
jj dal sem pevnou velikost misto procent a uz to funguje...diky moc za rady

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: