Autor Zpráva
Paja_
Profil *
Ahoj,

nevím, zda to patří přímo sem, ale zkusím to :). Chtěl bych na webu zobrazovat video, našel jsem postup, který mi funguje pouze ze vzdáleného serveru.

našel jsem: (pokud tento kód vložím do stránky funguje v IE6, IE7, FF, O)
<object type="application/x-shockwave-flash" width="320" height="240"  data="http://hellgate.cz/flvplayer.swf?file=http://hellgate.cz/sklad/cabalplay_gp6.flv&amp;autoStart=false">
<param name="movie" value="http://hellgate.cz/flvplayer.swf?file=http://hellgate.cz/sklad/cabalplay_gp6.flv&amp;autoStart=false" />
<param name="wmode" value="transparent" />
</object>


ale pokud si ho pozměním aby se data načítala ze serveru, funguje pouze v O a FF.

<object type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"320\" height=\"240\" data=\"http://127.0.0.1/flvplayer.swf?file=http://127.0.0.1/videa/video.flv&amp;autoStart=false\">
 <param name=\"movie\" value=\"http://127.0.0.1/flvplayer.swf?file=http://127.0.0.1/videa/video.flv&amp;autoStart=false\" />
 <param name=\"wmode\" value=\"transparent\" />
</object>


pokud by někdo věděl nebo měl jiný a lepší postup, budu vděčen za odpověď. Díky Pavel.
Radek9
Profil
\" nahraď za "
Paja_
Profil *
to mám proto, že to spojuji s PHP, ale nefunguje ani když kód nakopíruju do samostatného souboru s uvozuvkami
Zbynas
Profil
Chyba asi bude v tom, že míříš na svůj počítač. (http://127.0.0.1/). Zkus zadat pouze relativní cestu. Pokud web máš teď na počítači - zobrazuješ ho pomocí apache atd.; nebo vlastním serveru, zkus pouze relativní cestu. Pokud máš web na nějakém hostingu, nikdy se takto na svůj počítač nemůžeš připojit. Musíš to video taky nahrát na onen server. :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: