Autor Zpráva
kriznik
Profil *
zjistil jsem nemilou věc
administruju nějaká fóra a phpbb2 v administraci používá framy

jaké bylo mé překvapení, když mi FF3.5 oznámil bílou stránku s poházenými čárami, že asi něco nefakčí ....

standardní zdroj bezezměn
<html dir="">
<head>
<title>phpBB Administration</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;">
</head>

<frameset cols="170,*" rows="*" border="2" framespacing="0" frameborder="yes">
  <frame src="index.php?pane=left" name="nav" marginwidth="3" marginheight="3" scrolling="auto">
  <frame src="index.php?pane=right" name="main" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto">
</frameset>

<noframes>
   <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
      <p>Sorry, your browser doesn't seem to support frames</p>
   </body>
</noframes>
</html>


tak jsem si udelal test page a zda se ze to dela jen pri .php?neco=neco

tzn.
nefunguje
  <frame src="index.php?pane=left" name="nav" marginwidth="3" marginheight="3" scrolling="auto">
  <frame src="index.php?pane=right" name="main" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto">


ale funguje
  <frame src="left.php" name="nav" marginwidth="3" marginheight="3" scrolling="auto">
  <frame src="right.php" name="main" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto">


je to zamer nebo bug?

je pochopitelne pro me nesmyslne predelavat administraci phpBB2.0 jen kvuli nove verzi firefoxu
podotykam ze do 3.5 vse fungovalo normalne

:(
Chamurappi
Profil
Reaguji na kriznika:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
kriznik
Profil *
http://test.audiklub.cz/nefunguje.php

http://test.audiklub.cz/funguje.php

pohledem do zdroje zjistis rozdil
dela mi to na trech pc s FF 3.5 tak doufam, ze to neni problem jen u me :)
_es
Profil
kriznik
Nefunguje to ani v FF 3.0.11 a asi ani inde.
Máš tam rukurziu rámov: v index.php?pane=left sú znova rámy s tým rámom.
kriznik
Profil *
funguje to samozrejme zcela normalne az do teto verze
standardni kod souboru index.php administrace phpbb2.xx
Chamurappi
Profil
Reaguji na kriznika:
Ta nefunkční varianta ti v nějakém jiném prohlížeči funguje? Řekl bych, že fungovat nemůže, poněvadž stránky nalistované uvnitř <framů> obsahují identický kód <frameset>u, jinými slovy: nefunguje.php vrací přesně totéž, co nefunguje.php?pane=left.
_es
Profil
kriznik
Pozri si kód celej stránky a potom kód rámov stránky a porozmýšľaj, ako by ti to mal prehliadač asi tak zobraziť.
Je to vlastne ochrana pred pokusom o zobrazenie nekonečne veľa rámov.
kriznik
Profil *
lidi, v tom phpku jsou samozrejme ify, ktery resi volani toho parametru a podle toho servujou obsah, takze o nejakym cykleni nemuze byt rec
if( isset($HTTP_GET_VARS['pane']) && $HTTP_GET_VARS['pane'] == 'left' )
{

echo "LEFT";

}

......

else echo frameset



a v IE mi to funguje
kriznik
Profil *
boze lidi ... v tom PHPku jsou samozrejme nejaky ify, ktery resi volani s parametrem ...

if( isset($HTTP_GET_VARS['pane']) && $HTTP_GET_VARS['pane'] == 'left' )
{

echo "LEFT";

}
,........

else echo >> frameset



tudiz zadna ochrana proti cykleni prohlizec mit nemuze
a ano, v IE mi to funguje :(
kriznik
Profil *
lidi, v tom phpku je samozrejme rada ifu, ktery resi volani souboru
takze se rozhodne necykli

if( isset($HTTP_GET_VARS['pane']) && $HTTP_GET_VARS['pane'] == 'left' )
{

echo "LEFT";

}


v IE to funguje, ve verzi pred 3.5 taky (administruju to uz nekolik let)
kriznik
Profil *
zis zas to tu nak nefunguje ... :)
nebo mi proste blbne 3.5tka i tady a pujde do kytek
kriznik
Profil *
hm tak jsem na druhym notasu nastesti neupgradoval na 3.5 a funguje to normalne
tak .... to je parada :(
Chamurappi
Profil
Reaguji na kriznika:
Co to tady blbneš? Padesát příspěvků za sebou nám sem pošli, tím si určitě pomůžeš…
Příspěvky #8 až #13 smažu, jestli chceš něco napsat, napiš to najednou a nedávkuj to po větách.
_es
Profil
kriznik
v IE to funguje, ve verzi pred 3.5 taky
Ak to v IE funguje, tak mu posielaš niečo iné ako FF3.5.
Bubák
Profil
http://test.audiklub.cz/nefunguje.php
http://test.audiklub.cz/funguje.php
Z obou "stránek" jsem byl přesměrován kódem 302 na http://audiklub.cz/404 (kód 200).
_es
Profil
Bubák
kriznik to už asi nejako vyriešil a testovaciu stránku zrušil, problém bol v tom, čo on odmietol akceptovať.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: