Autor Zpráva
killm3
Profil
Dobry den,

nesmyslný problém s centrovanim, v css mam zapsano nasledovne:

body {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 16px;
width: 1000px;
border: thin solid #030;
margin-top: 10px;
margin-right: auto;
margin-bottom: 0px;
margin-left: auto;
background-image: url(images/pozadi.jpg);
}
#kotejner {
width: 1000px;
margin: 0px auto;
}


v prohlizeci se stranka zobrazi vycentrovane, pokud je ovsem nactena z meho PC, pokud to hodim na hosting www.ic.cz tak se zobrazi od leve strany co s tim ???
killm3
Profil
http://nehty.webovka.eu/
tiso
Profil
killm3 - to bude ic reklamou, ten JS nastavuje margin a padding pre body na 0; Takto by to malo fungovať normálne:
body { 
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; 
font-size: 16px; 
/*width: 1000px; */
border: thin solid #030; 
/*margin-top: 10px; 
margin-right: auto; 
margin-bottom: 0px; 
margin-left: auto; */
background-image: url(images/pozadi.jpg); 
text-align: center;
} 
#kotejner { 
width: 1000px;
margin: 0 auto;
text-align: left;
}
killm3
Profil
Dekuji za odpoved, ale porad pri starem, nenapada vas jeste neco ?
zvěřiňák
Profil
tiso má pravdu. Pokud odstraním celou horní lištu s reklamou, je celá stránka okamžitě vycentrovaná.
Plaváček
Profil
killm3

1. Máš v CSS kódu překlep. Zatímco tam deklaruješ styl pro #kotejner, v HTML máš uvedeno div id="kontejner".

2. Zruš definici width: 1000px u elementu BODY.

3 Nesouvisí to s problémem, ale obsahem elementu P nemůže být blokový prvek (tedy ani DIV).
tiso
Profil
Plaváček - ad 1: tak to som si nevšimol. Videl som body a nejaké id, ani som nečítal jeho názov.
killm3
Profil
Díky moc všem za pomoc, problém vyřešen :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: