Autor Zpráva
LasPallmas
Profil
Zdravííííím:-)

Asi vyzním jako dobrá lama:-) ale mám takový problém... když na webu přidám třeba záložku na webu mi uskočí pozadí dolů a nesedí stejně ve všech prohlížečích... A ještě bych se rád zeptal jestli někdo neví proč se mi na webu nezobrazují ř,š atd. zkoušel jsem všechno možný a nemůžu to rozchodit... budu fakt rád za každou pomoc...

Díky moc

Jo ještě odkaz a css:-)

http://www.bort.czweb.org/

CSS:
body
{
padding: 0;
margin: 0;
background-image:url(bg.JPG); background-position:center; background-position:top;
color: #353535;
font-family: arial, verdana, helvetica, tahoma, sans-serif;
font-size: 80%;
line-height: 150%;
}

img
{
border: 0;
}

a
{
text-decoration: none;
color: #5a8349;
}

a:hover
{
text-decoration: none;
color: #2b4520;
}

#centrecontainer
{
position: absolute;
top: 50%;
left: 0px;
width: 100%;
}

#outercontainer
{
margin-left: -485px;
position: absolute;
top: -236px;
left: 50%;
}

#header
{
width: 970px;
height: 31px;
letter-spacing: 1px;
}

#container
{
border: 5px solid #FFF;
width: 960px;
height: 370px;
}

#containerleft
{
float: left;
width: 450px;
height: 350px;
background-image:url('containerright-image.jpg');
border-right: 5px solid #FFF;
padding: 10px;
}

#containerleft a
{
text-decoration: none;
color: #375d27;
}

#containerleft a:hover
{
text-decoration: none;
color: #375d27;
}

#containerleft h2
{
margin: 0;
padding: 0;
font-family: helvetica, arial, verdana, tahoma, sans-serif;
letter-spacing: -3px;
font-size: 250%;
text-align: right;
}

#containerright
{
float: left;
width: 465px;
height: 350px;
background: #fff;
overflow: auto;
padding: 10px;
}

#containerright h2
{
margin: 0;
padding: 0;
font-family: helvetica, arial, verdana, tahoma, sans-serif;
letter-spacing: -2px;
font-size: 200%;
border-bottom: 1px solid #FFF;
padding-bottom: 5px;
width: 75%;
}

#footer
{
width: 800px;
text-align: right;
padding: 5px 0px;
color: #FF80A8;
}

#footer a
{
text-decoration: none;
color: #FF80A8;
}

#footer a:hover
{
text-decoration: none;
color: #FFF;
}

Ještě jednou fakt dííky moc
LasPallmas
Profil
ty jo nikdo neporadí?:-(
LasPallmas
Profil
tak už jde jen o tu interpunkci
Under
Profil *
k cemu toto? <meta http-equiv="Content-Language" content="en-gb" />
Under
Profil *
+ este, Kod pises v editoru a nahravas FTPckem nebo v tom specialnim editoru primo na wz.cz?
LasPallmas
Profil
nn v normalne... Nic už je to jedno, už jsem to vyřešil... pořád jsem hledal problém v kódování a vyřešilo to písmo...

Ale dík moc:-)
LasPallmas
Profil
ale ostatní za ochotu nakopnout do pozadi:-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: