Autor Zpráva
b707JAS
Profil
Dobrý večer,

mám problém, jelikož jsem si vytvořil web a když k němu přistupuji přes mozillu, chrome a operu, tak se web zobrazuje správně, ale jakmile přistupuji z IE, web mi rozhodní struktůru. Zkoušel jsem už vše co znám, ale pořád nic.

Mohli by jste mi říci jestli existuje a pokud aexistuje tak i napsat nějaký script, který by podle verze prohlížeče načetl styly?

Např:

Přistupuji z OPERY, MOZILLY, CHROME
>>načtou se styly: non-ie.css

Přistupuji z IE
>>načtou se styly: ie.css

Díky za vaše cenné rady a poznatky.
Str4wberry
Profil
Prosím o odkaz na živou ukázku. Podmíněné komentáře znáš?
keeehi
Profil
b707JAS:
případně je také funkční podtržítkový hack

height: 600px; /*pro všechny*/
_height:610px; /*všechny prohlížeče kromě ie tento zápis ignorují, pro ně je poslední hodnota 600, ie tento zápis nevadí, proto 600 si přepíše novou hodnotou 610*/
Chamurappi
Profil
Reaguji na b707JASe:
Zkoušel jsem už vše co znám
Nech také nás zkusit vše, co známe.
Existuje řada způsobů, jak rozlišit prohlížeče, ale ty je pravděpodobně nepotřebuješ, protože si nedovedu představit rozhození struktury, které nejde srovnat napříč prohlížeči bez hacků.
Bubák
Profil
b707JAS
Zkoušel jsem už vše co znám, ale pořád nic.
Chamurappi
Nech také nás zkusit vše, co známe.
Chamurappi tím asi chtěl naznačit, že bys tady mohl dát odkaz na svůj web. Pak bys mohl dostat konkrétní radu, co dělat. Použít podmíněné komentáře je až poslední možnost.
Hacky jsou výborný způsob, jak si zpepřehlednit a zaplevelit CSS.

Protože jsem tvou stránku neviděl, tak jen dotaz, jak se tvůj web v IE zobrazí, když dáš na první řádek HTML kódu toto?
<!doctype HTML>
b707JAS
Profil
Díky za rady, ale už jsem to vyřešil. Vše funkuje ve všech porhlížeščích.

Jelikož jsem všude použival <div class="neco">, tak jsem k tem divum ktere se zobrazovaly špatně přidal id a styly pro id jsem specifikoval v podmíněných komentářích.

takže to mám takto

<!--[if gte IE 7.0]>
<style type="text/css">
#button_ie {top:3px;}
</style>
<![endif]-->

a u divu mám

<input class="button" id="button_ie" type="image" src="images/send.jpg" />

Co vy na tohle řešení?
Bubák
Profil
Fujtajbl.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: