Autor Zpráva
georg77
Profil *
v internet explorere (hlavne 6 ale i 7) mi nezobrazuje niektore div poprípade mi ich rozťahuje

skušal som to odstrániť v css pomocou _margin-bottom: -3px;

ale nefunguje to

prosím o nejake rady

Tu je odkaz na web
georg77
Profil *
http://studio.cybereyes.cz/wp-content/themes/cyberstudio/style.css pre istotu odkaz na css
georg77
Profil *
je tu niekto ochotný mi poradiť prosím?...... aspon nejaka myšlienka, čo by mohlo byť zle....bol by som velmi vdačný
Chamurappi
Profil
Reaguji na georga77:
Na tvoji stránku jsem zkusil v Exploreru kouknout už dvakrát, ale je v něm tak úděsně pomalá, že mě nebaví s ní cokoliv zkoušet. Zjevně necháváš opakovat na pozadí moc (zbytečně) malinkatých obrázků.
georg77
Profil *
to Chamurappi

ja som si myslel že to ma prave vyrazne pozitivný vplyv na rychlosť načítania stránky ked sa skladá z malých opakujucih sa obrazkov?

neni tomu tak?
Chamurappi
Profil
Reaguji na georga77:
Rychlost načítání jsi o pár procent snížil, ale rychlost zobrazování jsi o pár tisíc procent zpomalil.
Když ty obrázky stokrát zvětšíš, tak díky kompresi datově o moc nevyrostou.
georg77
Profil *
to Chamurappi
Zjednodušil som web a zväčšil obrazky na pozadi. Takže ak maš čas tak sa na to prosím ťa mrkni znova. Presne v headeri mi rozťahuje div o 3 px .... a v content mi nezobrazuje horní a dolný okraj ....
Môže pomocť aj niekto iný :)...

Ešte otázka pre Chamurappiho: Ak závisí rychlosť načítania od rýchlostí pripojenia netu, od čoho závisí rýchlosť zobrazenia? Od výkonu PC?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: