Autor Zpráva
Selen
Profil *
Mám problém se zobrazením stránek v různých prohlížečích.Chtěla bych,jestli se dá nějak udělat,aby se stránky zobrazily správně alespoň v těch nejpoužívanějších (Mozilla,IE...).Zatím ale zarovnám tabulku na střed,v Mozille je úplně vlevo,zatímco v IE se zobrazuje správně.Některé obrázky se v IE nenačtou,zatímco v Mozille ano a flashe v IE povětšinou nejdou.:(

http://www.odbroilera.wz.cz/vrh1.html

Pak bych se chtěla zeptat,jen tak mimo mísu...Je možné,že se mi některé obrázky nezobrazí,nebo dojde k nějaké podobné chybě,kvůli tomu,že mám stránky na webzdarma?
Bubák
Profil
www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
Selen
Profil *
Díky za ty obrázky,nakonec jsem zjistila,že je chyba v té cestě na web přes ClearFTP..:)
Každopádně pořád řeším ten problém s odkazy.Když tak tady je hlavní strana:

www.odbroilera.wz.cz

A tu,když spustím v IE,tak mi nefungují odkazy.:( V Mozille jdou normálně.
Bubák
Profil
chyba v té cestě na web přes ClearFTP
Chyba byla používat diakritiku v názvech souborů a problém byl i s velkými/malými písmeny v koncovce (.JPG×.jpg).

www.odbroilera.wz.cz
A tu,když spustím v IE,tak mi nefungují odkazy

Strkáš do odkazu <embed>, některé prohlížeče (IE, Opera) tuhle prasárnu nezbaští, jiné ano (Firefox, Chrome).
Budeš to muset udělat jinak, buď bez flashe, což v tomto případě není problém a tohle řešení bych doporučil.
Též je možné udělat odkaz přímo ve flashi.
Nouzová možnost je flash překrýt odkazem, ale pak flash nebude reagovat na myš, protože bude překrýt odkazem.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: