Autor Zpráva
xarox
Profil
Ahoj,

mám problém s Operou. Na www.masozravky.unas.cz/1024x768/index2.htm v opeře nejde správně zobrazit obrázek vedle menu v levo jako je to v IE.
Ještě zlobí trochu mozzila. Nevím co stím. poraďte mi prosím.

Díky
peta
Profil *
xarox preload imidze presun do externiho JS, sim :) Bys pak mel 1 radek misto 30 v kazdem souboru.

Pozicovani class, no potes :) Nejaky jednoduchy nazev a oznaceni menu 1,2,3,4 ?

.m1 {position:relative}
.m1 div {position:absolute;top:0;left:0}
.r1 {z-index:12}
.r2 {z-index:11}
.r3 {z-index:10}
.r4 {z-index:9}
.r5 {z-index:8}
.r6 {z-index:7}

<div class="m1">
<div class="r1">ahoj</div>
<div class="r2">ahoj</div>
<div class="r3">ahoj</div>
</div>

to je dalece prehlednejsi nez 10x
.pinguicula {position: relative; top: 0px; left: 0px; z-index: 6}

Konkretne u toho menu ti staci
<div class="m1">
<a href="#">ahoj<img src="" width="" alt=""></a>
<a href="#">ahoj<img src="" width="" alt=""></a>
<a href="#">ahoj<img src="" width="" alt=""></a>
</div>

.m1 img {position:absolute;display:none}
.m1 a:hover img {display:block}
.m1 a {display:block;padding-left:30px;background:url("odrazka.jpg") no-repeat left center}
.m1 a:hover {background-image:url("odrazka2.jpg")}
xarox
Profil
Jo právě tohle musim celý předělat, ten script úplně vyhodim a udělám to kompletně v css. Takže zatím díky za radu jak to vyřešit.
xarox
Profil
Tak teď jsem to předělal, ale nejde mi do kódu zakompońovat ten kus stěma obrázkama zobrazujícími se v bubleně. Problém jsme řešili zde:

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=98 48 .
Podívejte se na
www.masozravky.unas.cz/1024x768/index3.htm

Díky za pomoc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.