Autor Zpráva
VH
Profil *
http://navrhy.viktorhanacek.cz/jpw/
http://navrhy.viktorhanacek.cz/jpw/style.css

Stručně: Web v PHP - tabulka o třech buňkách nad sebou: logo, menu, obsah. V buňce logo odkaz s obrázkem, nelze kliknout ve FF, v IE ano. Důvodem je absolutně pozicovaný div (div.loga_chop) (ten s obrázky chevrolet a opel). Je v DIVu "kontejner", right 0, top 0 a MIMO BUŇKU! Jakou má tedy souvislost s logem?! Když div třeba přejmenuju aby se nedostal ke stylům, tak vše funguje.

Nechápu proč odkaz v logu nefunguje, když pozicuju nějakej div, který je uplně někde jinde. A v odkazu chyba není, stejný odkaz je pod autama na spodu stránky. Poradí mi někdo?
Miloš
Profil
Které logo? Tohle?

Na to kliknout můžu. Jak v IE (8), tak ve FF (3.0.13) a v Opeře (9.64).
vikyhanacek
Profil
=O Ano, na to horní logo.... Mně kliknout nejde, vůbec se to nechová jako odkaz. =( Mám FF 2.0.0.12
ladik
Profil
vikyhanacek
Ve ff 2.x překrývá logo absolutně pozicovaný div.loga_chop
vikyhanacek
Profil
Och ich och.. Taková stupidní chyba... Kdybych si dal na pozadí toho divu nějakou barvu, tak bych to zjistil.. Díky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: