Autor Zpráva
cullo6
Profil *
Ako pripnut dva obrazky ku sebe , ze nebudem zadavat napr. kolko ma byt jeden obrazok od lavej strany monitora ale ze budem zadavat napr ze ma byt tento obrazok tolko pixelov z lava/prava/hora/dola druheho obrazka???
Str4wberry
Profil
Viz např. CSS vlastnost margin.
Bubák
Profil
Napadají mě dvě řešení, první pomocí pozicování (vnořená pozice, nechce se mi vyplodit ukázku), druhé obrázek na pozadí obrázku, příklad:
<img src="http://diskuse.jakpsatweb.cz/img/logo.gif"
style="padding: 60px 100px 0 0; background: url(http://diskuse.jakpsatweb.cz/img/forum_icons/help.gif) no-repeat 570px 5px">

Kdybych věděl, proč tuhle neobvyklou věc žádáš, je možné, že by se našlo něco jednoduššího.
Str4wberry
Profil
Třeba to není nic neobvyklého. Mně to přijde jako např. fotogalerie, kde tazatel potřebuje vytvořit mezery mezi jednotlivými obrázky.
cullo6
Profil *
Myslim nieco take ako hovori Str4wberry:"Mně to přijde jako např. fotogalerie, kde tazatel potřebuje vytvořit mezery mezi jednotlivými obrázky."
Bubák
Profil
Aha, já jsem text „pripnut dva obrazky ku sebe“ pochopil "jak připnout (přišpendlit, sesvorkovat...) dva obrázky k sobě".
cullo6
Profil *
Som uplný zaciatocnik!! takze na mojej stranke cullo6.bluefile.cz mi ukazuje inak na mozzile, inak na Exploreri, inak na Google chrome

proste mi neda dva flashi ku sebe a to by som chcel vyriesit aby som vzdy tie okraje 0px od hlavicky ci si to pozeram na Exploreri alebo na Mozille alebo kdesi inde za kazdych podmienok a eset aj napr ze pravy okraj mi vzdy na google chrome a mozzile trocha odskoci a na Expolreri nie!!!ako by sa to dalo spravit??
cullo6
Profil *
Pozrite si moju stranku aspon na Exploreri a na Mozzile alebo na Exploreri alebo na Chrome!!
Bubák
Profil
Takže ty vlastně chceš poskládat layout stránky.
cullo6
Profil *
Hej hej!!!
cullo6
Profil *
Aj tam mam v style.css na vycentrovanie stranky aj v inych prehliadacoch napisane:

body
{
text-align: center; /* Vycentruje stránku pre IE */
background-color: #143e5f;
}

#page
{
width: 1003px; /*�írka layoutu*/
margin: 0 auto; /* Vycentrovanie v ostatných prehliadačoch */
text-align: left; /* Zru�í vycentrovanie textu */
background-color: #143e5f;
}
tiso
Profil
Sakra, musím tam zrušiť tú diakritiku... V komentároch v zdrojákoch nikdy nepoužívam diakritiku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: