Autor Zpráva
cullo6
Profil *
Prosim vas neviete niekto ako by som si mohol nastavit aby na Mozille boli take rozmery na Exploreri take a na Chrome take???nejaky tag je jedno cez css alebo php...
Hitman
Profil
Použitím podmíněných komentářů, [if IE].
Radek9
Profil
Nebo si pomocí PHP v User_agent-ovi zjisti prohlížeč a podle toho vypiš css :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Hitmana:
Ale huš. Hacky jsou až poslední možnost. Rozměry jdou srovnat vždy bez nich.


Reaguji na Radka9:
Hm, ještě lepší :-)


Reaguji na culla6:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
cullo6
Profil *
Pozrite si moju stranku: cullo6.bluefile.cz aspon na Exploreri a na Mozille alebo na Exploreri a na Chrome!!
Hitman
Profil
Chamurappi

Tak to se omlouvám, pochopil jsem to tak, že chce mít v Mozile také rozměry a v IE zase jiné :-).

Myslím že to tak pochopil i Radek9, samozdřejmě obě jsou špatné řešení.

cullo6

Možná bych ti doporučil www.blog.cz , nebo www.estranky.cz - budeš to mít jednodušší.
Radek9
Profil
cullo6:
Jo tys to myslel takhle :D Všechno se dá pomocí css udělat tak, aby to bylo všude stejně. Já totiž myslel, že ty rozměry chceš úmyslně jiné a ne to srovnat.
cullo6
Profil *
Radek9: a neies ako by som to mohol cez css spravit??poradil by si nieco???lebo ja som moc zatial nestudoval css
Chamurappi
Profil
Reaguji na Hitmana a Radka9:
Aha. Tak tahle interpretace mi unikla, přestože z cullova6 popisu koukala docela jasně. V tom případě se omlouvám, že jsem uhodl, co chtěl.


Reaguji na culla6:
Mohl bys upřesnit (nějakou srozumitelnou řečí, klidně i bez interpunkčních orgií), co ti na zobrazení vadí?
Jestli jen ta mezera pod <object>em v Mozille, tak tu zrušíš třeba tak, že tomu <object>u nastavíš „display: block“.
cullo6
Profil *
a este Hitman ja sa chcem praveze naucit programovat to je vlastne moja testovacia stranka!!!
cullo6
Profil *
Chamurappi: no nielen ta ale aj to zarovnanie praveho okraja!!
Radek9
Profil
cullo6:
Jsi na Chamurappiho naštvaný, když jsi na konci použil dva vykřičníky? A též na Hitmana se třemi?
Jinak, prostuduj si na JPW CSS.
cullo6
Profil *
Nie ale ja tak vzdy pisem kazdemu.
cullo6
Profil *
Praveze som rad ze sa zapojili aby mi pomihli!!
Hitman
Profil
a este Hitman ja sa chcem praveze naucit programovat to je vlastne moja testovacia stranka!!!

Tak se uč, já ti bránit nebudu :-), to byl jen takový nápad kdyby se ti nechtělo se učit.

Nie ale ja tak vzdy pisem kazdemu.
To jsem tedy rád, že jsem si zasloužil 3 :-).

Pokud si ti tedy chce učit, nevidím důvod proč meškáš zde. Odstraň z adresy diskuse (zbyde www.jakpsatweb.cz), začni se učit a za měsíc se můžeš zeptat na řešení tvého neřešitelného problému.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: