Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
cert Profil |
#1 · Zasláno: 16. 8. 2005, 02:40:09
Mam problem a to takovy , chtel bych se zeptat jak je to na domeny.cz kdyz mam objednanou domenu www.neco.com a chci presmerovat domenu na svou IP ale na DNS je pouze CZ musi se platit jeste neco extra ?? a kolik?
Druhy dotaz pokud ano je nekde tato sluzba zdarma na *.com nebo da se tato domena zmenit na *.cz i kdyz popravde jsem CZ nechtel ale com . Tuto domenu jsem chtel proto ze jeji cena je 540Kc i s DPH coz je slusna cena. Zatim jsem ji nezaplatil kvuli tomuto problemu . Diky moc za radu nebo komentar. >> toto uz sem moc nepatri berte to s rezervou ( ocean mail serv. uz facha louskacek pomohl hihihihi.) |
||
cert Profil |
#2 · Zasláno: 16. 8. 2005, 02:59:41
Uz je vse vyreseno .
Hezke rano vsem kdo ted vstava cert. |
||
thingwath Profil |
#3 · Zasláno: 16. 8. 2005, 03:19:57
Kdo by proboha teď vstával? Spíš bys měl popřát dobrou noc těm co teprve spát půjdou :-)
|
||
cert Profil |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2005, 03:25:21
No treba ja hihihihi tak ja to napravim dobrou noc kdo jde spat a kdo vstava preji hezke rano .
Smajlik tu neni tak si ho predstavte s usmevem. |
||
thingwath Profil |
#5 · Zasláno: 16. 8. 2005, 03:43:06
Tys teď vstával? Tak pro to mám jenom dvě vysvětlení. Buďto se nacházíš v nějakém dost vzdáleném časovém pásmu (třeba v Bangladéši nebo Panamě, co já vím), nebo seš prostě blbej :-P
|
||
cert Profil |
#6 · Zasláno: 17. 8. 2005, 19:30:36
Nene ses netrefil ani jedno mel jsem vyjezd na 4 hodinu takze jsem musel vstavat brzo .
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0