Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Yuhů Profil |
#1 · Zasláno: 16. 9. 2010, 03:00:28 · Upravil/a: Yuhů
Nevíte prosím někdo o službě typu Youtube, která by si nechala platit za to, že:
- tam nahraju svoje videa - umístím si je na stránky - bude je na vyžádání přehrávat ve flashi návštěvníkům mých stránek - nebude tam strkat reklamy, jako to dělá Youtube a jiné servery - nebude při kliknutí posílat lidi na svůj server, jak to dělá Youtube Jak je vidět, použil bych Youtube, ale vadí mi, že by mi lidé utíkali na youtube a že by mi tam někdo strkal reklamy. |
||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 16. 9. 2010, 03:15:58
Kdybyste mi někdo chtěl radit, jak si nainstalovat ClipBucket, tak fajn, to umím. Sháním ale něco, co opravdu funguje a je to i pro enterprise použití.
|
||
Karel Dytrych Hosting vas-hosting.cz Profil |
#3 · Zasláno: 16. 9. 2010, 08:45:20
Nemam zkusenost, ale slysel jsem o www.gravlab.com..
|
||
armin Hosting armin.sk Profil |
#4 · Zasláno: 16. 9. 2010, 09:42:59
Nevím zda něco v tomto stylu vůbec existuje. Ten traffic (nemalý) se musí z něčeho přefinancovat - z reklam. Pokud ale sháníte placenou službu, tak to Vám nabídne každý webhosting nějakou cenovou kalkulaci - podle potřebné kapacity linky a směru (NIX, SIX, tranzit).
|
||
Yuhů Profil |
#5 · Zasláno: 16. 9. 2010, 16:49:23
Gen gravlab.com vypadá dobře, teď je ještě otázka, zda nemá servery moc daleko. Raději bych českou službu.
Na "každý webhosting" se nechci obracet, protože bych rád jednal s někým, kdo s tím už má nějakou konkrétní zkušenost. Abych taky nemusel testovat X flash playerů a hledat v nich bugy, prostě sháním někoho, kdo mi to nabídne v celku. |
||
Karel Dytrych Hosting vas-hosting.cz Profil |
#6 · Zasláno: 16. 9. 2010, 18:41:54
jj, a proto bych oslovil gravlab s prosbou o testování... apod. Právě taky vidím největší problém se zaručenou funkčností a kompatibilitou než s trafficem...
|
||
djlj Hosting subreg.cz Profil |
#7 · Zasláno: 16. 9. 2010, 18:44:59
O jaká videa by šlo? Takový systém mám napsaný, hotový, funkční :).
|
||
armin Hosting armin.sk Profil |
#8 · Zasláno: 16. 9. 2010, 23:13:40
CMSek pro videoarchivaci je kopec, dost z nich je i free. Co se týče serverového vybavení, stačí nainstalovat pár drobností. Kdysi se to pro jednoho klienta dělalo (konverze youtube => mp3), projekt neměl úspěch. Otázne je, jaká disková kapacita je potřebná a jaka lokalizace návštěvníků bude.
|
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
djlj Hosting subreg.cz Profil |
#9 · Zasláno: 24. 9. 2010, 17:10:23
?! Dopadlo to nějak?
|
||
Yuhů Profil |
#10 · Zasláno: 24. 9. 2010, 22:28:04
Zatím to spí, ale zdá se, že alespoň zpočátku bude tak malý traffic, že se to vyřeší nějakým malým flashovým playerem a přenosem ze současného hostingu. Kdyby tam byla návštěvnost bouřlivá, tak jsem rád, že existuje ten gravlab, protože v tom případě by to klient zřejmě byl ochoten zaplatit.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
warman Profil |
#11 · Zasláno: 28. 9. 2010, 22:54:31
Yuhů:
pri te cene co gravlab nabizi by se dali najit urcite i lepsi reseni... Neco malo jsem slysel o http://www.streamingvideoprovider.co.uk/ ale cenove to stejny co gravlab :) jinak ja si myslim ze flashove prehravace (flowplayer,clipbucket,...) zas tak zabugovany nebudou. Nehlede na to ze flowplayer ma celkem cca 150KB, tak tam tech bugu zas tolik nemuze byt :) |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Krakatoa Profil |
Nevím jestli to ulož to nějak brzy neomezí, ale teď má ulož to přímý odkaz na soubor videa…
ww>w.ul>oz.to/live/ Moderátor Joker: Přepsal jsem odkaz tak, aby to mohl být pohromadě bez vyhvězdičkování (bez mezer, s mezerama to dělá noční oblohu s hvězdičkama)
|
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
berkof Profil |
#13 · Zasláno: 13. 10. 2010, 10:33:18
Yuhů: můžu doporučit http://www.streamhosting.cz/ jsem u nich pár měsíců a spokojenost.
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0