Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nethor Profil |
#1 · Zasláno: 14. 7. 2011, 23:20:44
Zdravím, prosím o radu;
Chci přejít k hostingu Wedos, mám jen problém s jejich pop3 a smtp. U stávajícího hostingu je nastavení e-mailu (příklad): pop3: mail.mojedomena-priklad.cz smtp: mail.mojedomena-priklad.cz leč u wedosu : pop3: pop3-mail1.wedos.net smtp: smtp-mail1.wedos.net Na mé doméně má e-mail i několik dalších lidí a nechci všechny otravovat s přenastavením klienta. Dá se nějak přenastavit ( v DNS ?) , aby po změně hostingu fungovalo původní nastavení ? : pop3: mail.mojedomena-priklad.cz smtp: mail.mojedomena-priklad.cz Nějak by to jít mělo, na jiných hostinzích je to běžné. (PS: Psal jsem i na tech. podporu Wedosu, ale bez uspokojivého výsledku.) Předem děkuju za radu. |
||
Karel Dytrych Hosting vas-hosting.cz Profil |
#2 · Zasláno: 15. 7. 2011, 15:49:13
Nastav si v DNS mail.mojedomena-priklad.cz CNAME pop3-mail1.wedos.net ... pro vsechny takove domeny :)
|
||
wedos Hosting WEDOS Profil |
#3 · Zasláno: 16. 7. 2011, 10:11:26
Dobrý den,
vše lze nastavit v DNS, přesně tak jak je napsán předchozí příspěvek. Naše podpora by s tím měla poradit. Zkuste to, prosím, přes kontaktní formulář z administrace a my Vám to nastavíme. |
||
nethor Profil |
#4 · Zasláno: 16. 7. 2011, 16:12:40 · Upravil/a: nethor
Díky za radu, funguje to.
Přidal jsem záznamy: mail 1800 CNAME pop3-mail1.wedos.net pop3 1800 CNAME pop3-mail1.wedos.net smtp 1800 CNAME smtp-mail1.wedos.net Sice to asi nejde úplně tak, jak jsem si představoval, protože pop3 a smtp jsou různé servery, ale aspoň pro pop3 je to OK. Díky. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0