Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hunter_dave Profil |
#1 · Zasláno: 28. 7. 2011, 12:56:18 · Upravil/a: hunter_dave
Zdravím, momentálně jsem na pipni.cz. Snášel jsem drobné chyby a občastné výpadky, ale teď vypadl server a neběží už přes 24 hodin. Tak jsem se rozhodl, že přejdu jinam. Rozhoduji se mezi cesky-hosting.cz, banan.cz a tojeono.cz. Chtěl bych se zeptat zda je tu někdo kdo má s těmito hostingy zkušenosti. A také by mě zajmalo jestli se u tojeono.cz a cesky-hosting.cz dá využít cron (spouštění scriptů v daném čase) nikde jsem to totiž nenašel.
Díky :) |
||
ShiraNai7 Profil |
#2 · Zasláno: 28. 7. 2011, 13:22:47
Hostingy tojeono.cz ani cesky-hosting.cz neznám, nicméně ti můžu doporučit onebit.cz.. cron je i u nejlevnější varianty hostingu a za období asi 2 let jsem nezaznamenal žádný výpadek. K tomuto poskytovateli jsem přešel právě od jiného, kde byly výpadky na denním pořádku.
|
||
hunter_dave Profil |
#3 · Zasláno: 28. 7. 2011, 13:40:24
Podívám se na to, díky :)
|
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 28. 7. 2011, 13:41:43
hunter_dave:
Pár webů jsem také k onebitu přestěhoval, zatím spokojenost. Ale hlavně je po ruce kvalitní a dostupná technická podpora. Banánům bych se vyhnul zdaleka. |
||
hunter_dave Profil |
#5 · Zasláno: 28. 7. 2011, 13:49:02
Nikde jsem nenašel zmínku o mod_rewrite. A také mě trochu znepokojuje omezení DB a mailu. Jinak to vypadá jako slušný hosting, díky za typ, ale asi zůstanu u těch 3 hostingů protože u těch žádné omezení DB není a mod_rewrite i safe mode se dá upravovat přes php.ini nebo .htaccess.
|
||
hunter_dave Profil |
#6 · Zasláno: 28. 7. 2011, 13:52:34 · Upravil/a: hunter_dave
Plaváček:
O bananu jsem tu četl, nezdá se mi jako nespolehlivý nebo špatný hosting. Má jenom ve zvyku schazovat konkurenci a prosazovat sebe. O to se snaží skoro každý. Jenom to banan cz trochu přehání. Spíš bych uvítal názor někoho kdo u bananu byl nebo je zaregistrovaný bez ohledu na to jak se prosazuje. |
||
Plaváček Profil |
#7 · Zasláno: 28. 7. 2011, 13:59:29 · Upravil/a: Plaváček
hunter_dave:
Máš právo na svůj názor, ale profesionalitu si alespoň já představuji trochu jinak, viz článek na Lupě http://search.seznam.cz/?q=otazky+okolo+hacku+lupa.cz&sourceid=Searchmodule_2 (musím takhle krkolomně, b a n á n je zde zakázán :) |
||
hunter_dave Profil |
#8 · Zasláno: 28. 7. 2011, 14:33:43
Uznávám, že po tomhle moc profesionálně nevypadají, proto se ptám na názor. Shlednul sem pouze vlastnosti hostingu na bananu a přečetl pár témat tady na diskusi. Podle toho jsem si udělal obrázek. Takže díky, banan opravdu dobrý hosting není. Mě by zajímal hlavně ten cesky-hosting.cz.
|
||
__construct Profil |
#9 · Zasláno: 28. 7. 2011, 14:41:23
hunter_dave:
Ja môžem odporučiť wedos. Zatiaľ bez výpadkov, rýchle servery, dostupnosť, atď… |
||
Plaváček Profil |
#10 · Zasláno: 28. 7. 2011, 14:47:25
hunter_dave:
cesky-hosting.cz býval, pokud vím, vždy v pohodě. |
||
hunter_dave Profil |
#11 · Zasláno: 28. 7. 2011, 14:57:00
__construct:
wedos vypadá velmi dobře. Jejich hosting NoLimit doslova vystihuje nabídku. Vše neomezený a navíc za 25kč/měsíc .. tomu se mi ani nechce věřit. Má všechno co potřebuji : mod_rewrite, htaccess, neomezená db, žádný omezení traffic, garance dostupnosti 99,99%, .. Jak dlouho jsi u nich zaregistrovaný? |
||
__construct Profil |
hunter_dave:
Asi ½ roka. Mňa presvedčilo to, že je to veľká firma, majú slušné technické zázemie a skvelé ceny. Jediné malé mínus – keď som potreboval niečo doladiť s technickou podporou, tak sa ku mne stavali ako k „BFU“ a nechceli uznať, že chyba nie je na mojej strane. Po 2-3 mailoch, ale všetko ochotne vyriešili. Otázka pre moderátorov: Keď mám u webhostingu aktivovaný provízny systém, môžem v príspevkoch používať „affiliate odkazy“? Moderátor panther: Affiliate odkazy zde nechceme. Kdyby se povolily jednomu, byla by jich za chvíli plná diskuse.
|
||
hunter_dave Profil |
#13 · Zasláno: 28. 7. 2011, 15:13:05
Tak dobře, wedos se mi opravdu zalíbil. Budu muset ale ještě s přeovdem počkat. Na ftp u pipni mám data, o které bych nerad přišel, doufám, že ten server nahoděj co nejdřive. Díky moc za typ.
|
||
jenikkozak Profil |
#14 · Zasláno: 28. 7. 2011, 15:32:55 · Upravil/a: jenikkozak
__construct:
Nejsem sice moderátor, ale viděl bych to bledě. Pokud by chtěl využít tohoto tématu i v budoucnosti a Wedos se mu z nějakého důvodu nehodil, k výše uvedeným poskytovatelům bych po čtyřleté zkušenosti (s webem jenikkozak.cz) přidal Webhosting C4. V rámci poskytnutého prostoru nelimitují velikost databáze, umožňují zdarma přistupovat k logům. |
||
cHostcz Hosting cHost.cz Profil |
#15 · Zasláno: 28. 7. 2011, 18:52:00 · Upravil/a: cHostcz
Dovolujeme si nabídnout naše webhostingové služby. Pokud jsme vše přečetli správně, tak požadavky splňujeme.
U nás se každému zákazníkovi věnujeme individuálně, takže není problém webhosting přizpůsobit specifickým požadavkům. "Neomezeno" ale u nás nenajdete (všude jsou hranice, jen někde ty hranice znáte, někde ne). Pokud chcete používat i automatické subdomény, informujte se svého budoucího webhostera, jak u něj fungují. |
||
PecanCZ Profil |
#16 · Zasláno: 28. 7. 2011, 18:53:42
doporučuju ti Wedos.cz, stabilní hosting, nízké ceny a v podstatě všechno neomezené
|
||
Petr ZZZ Profil |
#17 · Zasláno: 28. 7. 2011, 21:22:04
Nechci vám do toho kecat, moderátor v této kategorii taky nejsem, ale po zběžném prolétnutí tohoto vlákna bych řekl, že něco mezi 70 a 100 procenty příspěvků zde porušuje sedmé pravidlo.
|
||
Davex Profil |
#18 · Zasláno: 28. 7. 2011, 23:08:56 · Upravil/a: Davex
Petr ZZZ:
Detailně jsem si to tady prostudoval a není to zas tak hrozné. 1) hunter_dave - web v profilu hostuje u Pipni 2) ShiraNai7 - web v profilu hostuje u OneBitu 3) Plaváček - známe ho 4) __construct - ? web neuvedl (podle profilu ale nevypadá jako náhodný kolemjdoucí) 5) jenikkozak - uvedený web hostuje u Webhosting C4 6) cHostcz - je srozumitelně uvedeno, že nabízí vlastní službu 7) PecanCZ - web v profilu hostuje u Wedosu Takže jeden z 16 příspěvků porušuje sedmé pravidlo :-) |
||
Petr ZZZ Profil |
#19 · Zasláno: 29. 7. 2011, 00:13:11
Davex:
Občas si nejsem jistý, do jaké míry uznáváme v takovýchto souvislostech údaje z profilu, které si člen může kdykoli změnit. Podobnou situaci máme s kontaktem v sekci Práce a zakázky, kde taky většinou, ale ne vždy, vyžadujeme příslušné údaje přímo v příspěvku. Možná by nebylo od věci to aspoň nějak jasněji zformulovat v pravidlech. Trochu se ovšem obávám, zda nebude benevolentnější přístup náchylný na zneužívání. |
||
Ivy Profil |
#20 · Zasláno: 29. 7. 2011, 01:08:54 · Upravil/a: Ivy
Zkušenosti s hostingem banan z roku 2007
Edit: Místo hvězdiček si prosím doplňte to podlouhlé žluté ovoce. Omlouvám se, zapoměla jsem. |
||
hunter_dave Profil |
#21 · Zasláno: 29. 7. 2011, 02:07:42
PecanCZ:
Souhlasím, hosting mě příjemně překvapil :). cHostcz: Jistě, že vždy je omezení, ale pokud tam je napsáno neomezeně znamená to (alespoň podle mě), že pokud začne docházet volné místo hosting rozšíří servery, apod. Nebo může po vypršení platnosti hostingu podmínky změnit. Ivy: Pokud chceš uvést jméno toho podlouhlého žlutého ovoce. stačí vynechat tečku. : banan cz |
||
#22 · Zasláno: 29. 7. 2011, 10:43:56 · Upravil/a: cHostcz
hunter_dave: Neomezeně nemusí znamenat Vaši představu. Není lepší znát hranice, co si může člověk dovolit, než doufat, že se něco nepo....? Případně se na hranicích domluvit?
Nízká cena má vždy své pro a proti, u nás máme třeba obnovu webu ze zálohy jedním kliknutím v administraci (lze ji přes administraci i stáhnout), víte jak to má kokurence? Zkuste si na Google najít něco o subdoménách u konkurence a budete překvapen... U nás subdomény opravdu fungují a negenerují se ošklivé URL adresy. |
||
wedos Hosting WEDOS Profil |
#23 · Zasláno: 29. 7. 2011, 11:22:14
Dobrý den,
dovolte, abychom se vyjádřili. Nebudeme tady nic psát o konkurenci, to není náš styl. Naší prioritou je kvalita a stabilita našich služeb. Stačí se podívat na náš web, případně na náš web o celém našem projektu http://datacentrum.wedos.com/ a uvidíte na čem naše služby fungují a jak jsme vybaveni a jaké máme zázemí. My od počátku nic netajíme, proto u nás není žádné překvapení. Dnes jsme dosáhli 25 tisíc domén, každým okamžikem 2 tisíc VPS modulů (v tom jsme největší v ČR a to i přes krátkou dobu působení). Na webu najdete i detaily o konektivitě a vytížení linek. Nyní máme celou síť připravenou na 10Gbps a během pár dní přejdeme na ostrý provoz s konektivitou 10Gbps. Naše parametry jsou detailně na webu. Máme v ceně například Memory_limit 128, ale lze navýšit na 256MB, 1GB pro databáze, 10GB pro e-maily... a tak by šlo pokračovat. Nic prostě netajíme. Upřímně řečeno - naše aktuální nabídka za 12,5 včetně DPH na měsíc, včetně domény .eu, je bezkonkurenční. Zejména vzhledem k výkonnostním parametrům služby a k našemu vybavení a našemu zázemí. Nejsme firma o jednom člověku, ale jsme firma s nonstop podporou, která je postavená na pevných základech. |
||
#24 · Zasláno: 29. 7. 2011, 11:39:24
Dobrý den,
špatně jsme se o Vás nevyjádřili a neomezených webhostingů je více. Konkurenci bereme obecně. Co je někde standard, někde třeba není. Problém s URL při použití automatických subdomén se řešil na webtrhu. My pro jistotu máme také memory_limit 128, po dohodě kolik kdo bude chtít, automatické subdomény u nás fungují, zálohy lze obnovat a stahovat z administrace, mysql přes SSH, SSH přístup do konzole, SFTP účty, apod. Vše si zákazníci najdou na webech u toho, kdo se mu líbí. |
||
#25 · Zasláno: 29. 7. 2011, 12:33:03
cHostcz:
„špatně jsme se o Vás nevyjádřili a neomezených webhostingů je více.“ Dobrý den, to nebylo také nic na vás. My jsme se chtěli vyjádřit obecně k tématu. Pokud by jsme chtěli komentovat vás, tak to bychom samozřejmě museli pár věcí najít a potom napsat (třeba výhrady ke konektivitě, vybavení, lidskému zázemí, zkušenostem, asi 33x vyšší ceně a přitom my stále máme lepší parametry...), ale my to neděláme (to jste si jen nyní "trochu naběhl"). My se ke konkurenci nevyjadřujeme vůbec. My zásadně zdůrazňujeme naše přednosti a těch je jistě dost. Náš projekt je zcela výjimečný od počátku. Na webu http://datacentrum.wedos.com/ to vše vidíte. Tam se dozví každý vše do téměř posledního detailu a potom nejsou překvapení. My nikde nelžeme ani o parametrech služby, ani o vybavení a ani o nastavení a ani o tom jak co děláme. A ke všem těm (poměrně výjimečným a revolučním) parametrům služeb máme jedno z nejlepších vybavení v ČR a zároveň nepřekonatelnou cenu. Na webtrhu se někteří (podle všeho méně úspěšní) konkurenti snaží za každou cenu zviditelnit v debatách, které se týkají nás. S tím nic nenaděláme. Nám to nevadí, protože my si jdeme vlastní cestou a růst (za dobu naší existence) máme ve webhostingu a VPS jednoznačně největší na trhu. |
||
#26 · Zasláno: 29. 7. 2011, 13:46:33
Dobrý den,
na stejné platformě (sdílený webhosting) nabízíme zcela něco jiného, co zatím nikdo nenabízí - lidé si hůře zvykají na moderní technologie, což víme. Začínáme s cenou od 14 Kč. A v nejvyšším tarifu máme opravdu rarity - SSH, veřejné klíče, apod. |
||
hunter_dave Profil |
#27 · Zasláno: 29. 7. 2011, 16:58:00
cHostcz, wedos:
Zdravím, já už jsem se rozhodl pro wedos, pročetl jsem si nabídky obou dvou. Wedos mi příjde lepší, cHost mi také kamarád doporučoval, rozhodně je to výborný hosting, ale wedos mě opravdu zaujal. |
||
Kolibáč Profil |
#28 · Zasláno: 30. 7. 2011, 13:06:06 · Upravil/a: Kolibáč
Koukám, že tady už je vyřešeno.
Mně se cHostcz líbí, protože nabízí k hostingu věci, které jinde nejsou (SSH, git), vypadá, že to dělají nadšenci, kteří tomu skutečně rozumí. U OneBitu už nějaký ten pátek mám jeden web a mám zkušenost, že je to rock solid stable s odpovídajícím přístupem a vynikající podporou, navíc mají překrásný motiv vzhledu (a snad i nějaké patche pro lepší použitelnost) pro WebFTP. wedos využívám na jeden web teprve relativně krátce: je to levné, technicky velmi dobře zmáknuté, ale upřímně řečeno, oproti OneBitu mi opravdu chybí překrásný vzhled administrace a toho WebFTP. |
||
#29 · Zasláno: 30. 7. 2011, 13:20:36
Kolibáč:
> Mně se cHostcz líbí, protože nabízí k hostingu věci, které jinde nejsou (SSH, git), vypadá, že to dělají nadšenci, kteří tomu skutečně rozumí. > U OneBitu už nějaký ten pátek mám jeden web a mám zkušenost, že je to rock solid stable s odpovídajícím přístupem a vynikající podporou, navíc mají překrásný motiv vzhledu (a snad i nějaké patche pro lepší použitelnost) pro WebFTP. > wedos využívám na jeden web teprve relativně krátce: je to levné, technicky velmi dobře zmáknuté, ale upřímně řečeno, oproti OneBitu mi opravdu chybí překrásný vzhled administrace a toho WebFTP. Ano, pokud chcete SSH a git, tak potom je to alternativa. Ale zaplatíte za to poměrně vysokou cenu, za kterou můžete mít VPS s výkonem mnohonásobně vyšším. Potom je otázka zda je to nutné. Nebo zda není lepší rovnou mít VPS se vším všudy a tím i neomezené možnosti toho co tam může a nemůže běžet. Potřebu SSH a GIT má minimum klientů, jsou to desetiny procenta nebo ještě méně. Touto cestou my nejdeme. Co se tyká vzhledu, tak my u nás preferujeme funkčnost :-) a plnou automatizaci a vše plně administrovatelné přes naši administraci. Třeba nás Váš komentář donutí i k zamyšlení nad tím zda se nevěnovat i trochu vzhledu :-) . Předám to kolegům :-) . |
||
hunter_dave Profil |
#30 · Zasláno: 30. 7. 2011, 13:32:51 · Upravil/a: hunter_dave
wedos:
souhlasím já SSH a git nepotřebuju a upřímě nejde mi o vzhled v administraci, ale o funkčnost a na ftp se připojuji přes total comander nebo jinými nástroji přes webftp tam nechodím. Vzhled je samozřejmě plusem, ale funkčnost je priorita :). |
||
Téma pokračuje na další straně.
|
0