Autor Zpráva
graph
Dobrý den. Chtěl bych vás požádat, zda byste mě informovali o správě webu na placeném hostingu. Když si objednám doménu i s hostingem, platím každý měsíc ? Nebo na konci každého roku ? Nahrávání souboru na server funguje stejně jako u neplacených hostingů ? .. mám zkušenosti jen s webemzdarma a s ic.cz... měl bych si dát na něco pozor ? nějaké záludnosti ? Podělte se prosím, děkuji.
Ivy
Platím jednou ročně, ne na konci roku, ale k datu ke kterému jsem začala hostovat. Záludnosti bych viděla v samotném výběru hostingu, doporučuju prověřit a zohlednit kromě technických parametrů i kvalitu podpory.
cHostcz
Hosting cHost.cz
Dobrý den,
pokud byste se rozhodnul využívat naše webhostingové služby, tak Vám naše technická podpora pomůže se vším, s čím byste si nevěděl rady - i před objednáním našich služeb. Každému zákazníkovi se věnujeme individuálně.

U nás si můžete zvolit platbu na 1, 2, 3 měsíce dopředu. Nahrávání souborů na server funguje obdobně jako u zmiňovaných freehostingů. V případě zájmu pomůžeme s převodem dat od jiného poskytovatele (pokud od nějakého přecházíte) apod.

0